Geslaagd trainingskamp Ter Leede A1

Een terugblik op het trainingskamp van Ter Leede A1

Dag 1 we mogen:
Hehe, eindelijk we mogen klonk er om 12:30 op sportpark Roodemolen. Waar al gelijk de eerste verrassing op ons te wachten stond. We gingen namelijk met de party bus naar Deventer.
Eenmaal aangekomen in Deventer gingen we eerst de stad grondig bezoeken. Of iedereen de kerk en het mooie stadshuis heeft gezien heb ik nog me twijfels over. Wat ik wel weet is dat Dani toch beter kan voetballen dan een glas in ze handen houden. Over dat punt heen zijn gestapt zijn we naar het huisje gegaan. Waar ik bij moet zeggen dat dit er prachtig uit zag, complimenten voor de jongen die dit geregeld heeft! Na een goede sport maaltijd was het tijd voor de gevreesde voetbalquiz. Na een spannende nek aan nek race won het team van Hans met daarin Sjoerd, Steven en Thijs. Met maar liefs 2 punten verschil wonnen ze van het team van Ron. Helaas was er ook een verliezer, Paul Veuger moet toch echt zijn wedstrijden gaan onthouden want spirit – Ter Leede a2 was toch echt een inkoppertje. Na de quiz werd het al snel wat rustiger in het huisje, en sprongen we 1 voor 1 ons bed in.

Dag 2 Voorwaarts Twello:
Stipt negen uur zat de complete selectie aan het ontbijt. Waarin Marc het met het eerste  zou opnemen tegen Zeeburgia moesten wij het opnemen tegen Voorwaarts Twello A1. De warming up van de Ter Leede was niet om aan te zien, terwijl Voorwaarts Twello aan de warming up te zien, een goede ploeg bleek te zijn. Eenmaal begonnen met de wedstrijd, had Ter Leede deze totaal onder  controle. Zo kwamen wij door een Parami achtige goal op een 0-1 voorsprong, doelpuntenmaker: Toon. Helaas een onnodige penalty tegen 1-1. Waarna Ter Leede goed reageerde en een mooi uitgespeeld doelpunt maakte, doelpuntenmaker: Steven. In de rust werd verteld dat er naar omstandigheden redelijk gevoetbald werd maar dat dit veel beter moest. De 2e helft die volledig voor Ter leede was en al snel 1-4 van maakte, doelpuntenmakers: Steven en Melle. Verdedigend stonden wij de tweede helft erg sterk dit kwam door Daan, Dirk, Sjoerd en Thijs. De laatste genoemde maakte zijn debuut in Twello. Helaas kon hij het niet laten om in de laatste seconden een schandalige overtreding te maken in het strafschop gebied? Stand: 2-4. Na het voetballen zijn we gelijk het zwembad van Deventer ingedoken.
TLA1_Trainingskamp1
Na het zwemmen was er ruimte om de gewonnen overwinning te vieren. Dit deden wij in het uitgaansgelegenheid van Deventer. Tja je weet wat ze zeggen: What happens in Deventer stays in Deventer.
TLA1_Trainingskamp2

Dag 3 the day after:
Aan al het mooie komt helaas een eind. Zo ook aan dit weekend. We moesten nog wel even het huis opruimen, wat met veel lol gepaard ging. De sterke verhalen van de dag daarvoor kwamen boven water. Na het huisje perfect achtgelaten te hebben reden we richting Sassenheim met de party bus. Een goed weekend waarvan de puntjes op i zijn gezet. En we weten nu dat er maar 1 ding is waar we keihard voor moeten knokken, dat is het kampioenschap. Ik wil graag de sponsoren en de hele organisatie bedanken die dit mogelijk heeft kunnen maken. Zonder jullie hadden wij dit niet kunnen doen. Ik wil ook in het bijzonder Bert Cornet bedanken, die hier veel tijd en moeite in heeft gestopt.

Toon Zwetsloot