Geslaagd trainingskamp vrouwenselectie

Afgelopen weekend, zaterdag 9 en zondag 10 januari, stond het jaarlijkse trainingskamp van de vrouwenselectie weer op het programma. Voorgaande jaren werd dit gehouden in Bladel, Brabant, maar doordat oud&nieuw in het weekend viel, werd er besloten om het weekend in de regio Sassenheim te houden. Op zaterdagochtend werd er eerst getraind, gevolgd door een uitgebreide lunch, geregeld door onze chef-kok Albert van den Berg, op de vereniging. Om half 3 werd er door vrouwen 2 gespeeld tegen Sporting ’20. Zij wisten met 3 doelpunten in de laatste 10 min te winnen met 3-1. Vrouwen 1 speelden tegen Fortuna Wormerveer. Helaas mochten de vele uitgespeelde kansen het net niet raken, eindstand 1-1. Na een drankje en een bittergarnituurtje op de club werd er verhuisd naar sponsor Chique en Simpel in Lisse voor een driegangenmenu. De dag werd afgesloten met een avondprogramma in Noordwijk.

Op zondagochtend stond het ontbijt klaar op een tijdstip waar niet iedereen vrolijk van werd. Daarna stapten we allemaal de auto in richting Jumpin Noordwijk. De laatste activiteit van het kamp: een gebouw vol met trampolines en valkuilen, daar wisten de dames zich wel raad mee.

Weer een fantastische ervaring voor de vrouwenselectie, een heel goed begin voor de tweede seizoenshelft met veel positiviteit voor de teambuilding, zijn wij helemaal klaar voor de start van de competitie met als doelstelling dat we dit jaar weer kunnen afsluiten met één, en misschien wel twee feestjes!

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan ons trainingskamp, hartelijk dank daarvoor!

De Ter Leede Vrouwenselectie