Geslaagde jeugdclinic C-selectie

Afgelopen zaterdag (14 mei) gaven de C-selectie spelers/speelsters olv Bram Jonkman een voetbalclinic aan jeugdspelers om geld in te zamelen voor hun internationale toernooi in België eind mei.

30 jeugdspelers tussen de leeftijd van 6 tot 11 jaar waren aanwezig om, op aanwijzingen van de C-Selectie spelers/sters, hun talent te laten zien in diverse oefenvormpjes.
Het plezier was duidelijk aanwezig en onder enthousiaste begeleiding van de C-selectie spelers/sters ging de ochtend heel snel voorbij. Als afsluiting waren er uiteraard partij spelletjes waar duidelijk de jeugdspelers er op uit waren om elk partijtje winnend probeerde af te sluiten. Na afloop was er nog wat te drinken en iets lekkers en gingen alle kinderen voldaan naar huis.
De C-selectie kon terug kijken op een mooie ochtend en was de kas met een mooi bedrag gevuld, waarvoor ze alle jeugdspelers hartelijk danken voor hun komst.
Over twee weken moeten zij volop aan de bak in België, tijdens de HagelandCup, waar clubs uit Duitsland, België en zelfs Congo op hun wachten.
-Ronald van Aken-