Geslaagde Pietentraining bij Ter Leede!

 

Tussen het zoeken naar hunebedstenen en vullen van schoentjes door, vond een aantal Pieten afgelopen vrijdagavond ook nog even tijd, om onze allerjongsten met een bezoekje te verrassen.

Schoorsteenslalom
Terwijl de jongens en meisjes nietsvermoedend op het hoofdveld met de training bezig waren, kwamen de Pieten het veld opgerend, om vervolgens mee te doen met de verschillende oefeningen. En ze bleken ook nog aardig te kunnen voetballen. Ze dribbelden mee bij de schoorsteenslalom, schoten op de cadeautjes in het doel en ook tijdens de 4 tegen 4 partijtjes gaven ze mooie voorzetten.

120 paar handschoenen
Maar de Pieten kwamen niet alleen naar Ter Leede, om een potje te voetballen. Ook dit jaar hadden ze iets voor onze Ukken, Euroleaguers en F-pupillen meegebracht. Na afloop van de training kregen alle 120 aanwezige kinderen namelijk een paar heerlijk warme Ter Leede handschoenen en een zakje pepernoten. Voor de teambegeleiders hadden de Pieten chocoladeletters bij zich. Natuurlijk moest er ook nog even door de kinderen worden gezongen. Een oorverdovend ‘Zie ginds komt de stoomboot’ klonk door de kantine en was volgens een van de Pieten zelfs door heel ‘Sassem’ te horen. Daarna gingen de Pieten helaas weer snel weg, want er stonden ook die nacht weer heel wat schoentjes op hun te wachten.

[fotobijschrift: Na de Pietentraining nog even met z’n allen op de foto.]
[bronvermelding tekst: Sandra Borg – BORG Communicatie]