Gezocht: Commissielid CZ Stichting Topvoetbal Ter Leede (m/v)

Vacature: Commissielid Commerciële Zaken Stichting Topvoetbal Ter Leede

De Stichting Topvoetbal Ter Leede is een hechte groep mensen die het prestatieve voetbal van onze herenselectie (Ter Leede 1 t/m 3) vormgeeft. Deze herenselectie speelt op een hoog prestatief niveau en heeft de ambitie om divisievoetbal te spelen. Het vormgeven van de Stichting Topvoetbal gebeurt niet alleen op het veld, maar ook buiten het veld. De businessclub focust erop om B2B te faciliteren via diverse reclamemogelijkheden voor sponsoren en aandacht voor de club. De gezelligheid van de club is in perfecte balans met het spelen op een goed niveau.

De afdeling Commerciële Zaken bestaat tot nu toe bijna volledig uit mannen. Daarom zijn wij op zoek naar een extra kracht voor de commissie Commerciële Zaken, bij voorkeur een vrouw.

Functieomschrijving:

Als commissielid Commerciële Zaken ben je betrokken bij het werven en behouden van sponsoren en ben je het hart van de Stichting. Ook help je mee met het opzetten/ begeleiden van activiteiten van de Stichting in samenwerking met het dagelijkse bestuur van Stichting Topvoetbal Ter Leede. Belangrijk om te weten is dat deze functie geen fulltimebaan is.

 

Ook vragen wij een commissielid Commerciële Zaken die:

  • Het leuk vindt om nauw betrokken te zijn met vrijwilligers/ medewerkers van de Stichting
  • Ondernemend en resultaatgericht is
  • Doorzettingsvermogen heeft
  • Verantwoordelijkheid durft en wilt nemen
  • Een enthousiaste instelling heeft

Wat bieden wij:

De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen een stabiele, gezellige en prestatieve club. De faciliteiten welke nodig zijn om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren waaronder toegang tot de businessclub. De werktijden mag je grotendeels zelf bepalen maar aanwezigheid tijdens de thuiswedstrijden is een pré. Een overzichtelijk en werkend topsportbeleid bij de heren senioren.

Ben jij de enthousiaste, betrokken en ondernemende commissielid Commerciële Zaken die wij zoeken? En kan jij je volledig vinden in dit profiel?

Neem dan contact op met Jeroen van Oosterom, bestuurslid Commerciële Zaken Stichting Topvoetbal Ter Leede, via 06-51852109 of jeroenvanoosterom@terleede.nl