Goed nieuws AW Groep blijft de komende 3 jaar hoofdsponsor van de jeugd!

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet onder een nieuwe 3 jarige verbintenis.  Wij zijn als club enorm gelukkig met de ondersteuning van de AW Groep.  De AW Groep richt zich op het ontwerpen, inrichten en onderhouden van infrastructuur en groen en is gevestigd in de Watertoren in Hillegom.

Vanaf het komend seizoen zullen wij met het nieuwe logo op de borst onze wedstrijden gaan spelen. Hieronder een impressie van het shirt.

Een van de ambities van de AW Groep is o.a. het reduceren van afvalreductie, vergroening en het verkleinen van onze voetafdruk. Dit wordt concreet ingevuld door de Social Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties. De SDG’s zijn de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Via Home – SDG Nederland kan je meer informatie vinden.

Binnen de regio West speelt de AW Groep een belangrijke rol in het samenbrengen en ondersteunen van bedrijven en verenigingen.  Onze samenwerking met de AW Groep zal ook op het gebied van de SDG’s een verdere ondersteuning geven voor de komende jaren.

Vanaf het komend seizoen zullen wij een aantal specifieke acties samen met jullie – onze leden- gaan uitvoeren.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede