Gouden speld Pieter Schrier

Sinds maandag 17 juni 2022, heeft Ter Leede een nieuwe gouden speld drager, namelijk

Pieter Schrier.

Normaal wordt een gouden speld uitgereikt tijdens een Algemene Ledenvergadering (ALV). Echter Pieter was tijdens de ALV van 18 mei jl. niet aanwezig en moest het bestuur een ander moment kiezen om hem de gouden speld uit te reiken. Omdat Pieter als vrijwilliger jarenlang verbonden was aan het accommodatieteam, werd hem de speld vandaag uitgereikt tijdens de koffiepauze van het team in de kantine. Voorzitter Kees de Lange en het bestuurslid accommodatie, Kees Luijk, hebben daar vanochtend aan de totaal verraste Pieter Schrier de gouden speld uitgereikt.

Pieter is al zeer lang lid van het accommodatieteam. Al op het oude sportpark aan de Menneweg was Pieter het technisch brein van alle water-, en centrale verwarmingsinstallaties. Hierna heeft Pieter in 1994 onder andere de nieuwbouw aan de Roodemolenweg uitgevoerd. Ook het jaarlijks correctieve onderhoud was jarenlang bij Pieter in vakkundige handen.

Ook is Pieter jarenlang voorzitter geweest van “de vrienden van Rood Geel”. Voor alles wat hij heeft gedaan voor de vereniging heeft het bestuur besloten om hem de gouden speld uit te reiken.

Van harte gefeliciteerd Pieter, en heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan