Gouden Speld voor Tinus vd Voet !

Sinds hedenmorgen (woensdag, 17 mei 2017) heeft Ter Leede er een nieuwe goudenspeld-drager bij: binnenkort zal de naam van

Tinus van der Voet

namelijk worden bijgeschreven op het fraaie tableau bij de ingang van onze kantine.

Het decor van de uitreiking door voorzitter Ronald Vonk, was deze keer eens niet de Algemene Ledenvergadering, omdat Tinus daarvoor helaas a.s. donderdag verhinderd is. Maar wel de gebruikelijke locatie: in de kantine.

Tijdens de pauze van het accommodatieteam om 10 uur, had ook een ruime afvaardiging van het bestuur aan de koffietafel plaatsgenomen. Werd er aanvankelijk nog gegrapt dat de heren Vonk, Nelemans en Bergman op sollicitatiegesprek voor de accommodatie-ploeg aanwezig waren, al snel werd het echte doel van hun komst duidelijk, toen voorzitter Ronald Vonk ging staan en het woord tot Tinus richtte.

Met voldoening kon de voorzitter meedelen dat het bestuur had gemeend hem de Gouden Speld toe te kennen, als blijk van grote waardering voor zijn jarenlange trouwe inzet binnen het accommodatieteam, in het bijzonder bij het in stand houden van de “groene” kwaliteit van ons sportpark. Dag-in, dag-uit, op Tinus kon je altijd rekenen. Een constatering waar alle aanwezigen het volmondig mee eens waren.

Met een flonkerende speld op de borst en een fraaie bos bloemen in de hand, liet een zichtbaar trotse Tinus zich vervolgens alle felicitaties incl. een fotosessie op het hoofdveld, met een grote glimlach welgevallen.

Gefeliciteerd namens heel Ter Leede, Tinus: zeer verdiend !!

 

Bestuur vv Ter Leede