Grote clubactie

Wij doen dit jaar mee aan de Grote Clubactie. We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken.

Ons doel voor dit jaar is: trainingsmateriaal om zo nog beter te kunnen trainen.

Heb jij de mail met je persoonlijke verkooppagina al gezien?
Voor alle spelende leden hebben wij persoonlijke verkooppagina aangemaakt. Deze zijn inmiddels via de mail met jullie gedeeld. Heb jij het niet ontvangen? Kijk dan nog even in je spam en anders kan je hem alsnog opvragen via biancavanharskamp@terleede.nl.

De link naar de algemene verkooppagina van Ter Leede
Draag jij Ter Leede een warm hart toe en is er nog niemand bij je geweest om een lot te kopen. Dan kan je ook via deze link loten kopen. Alvast super bedankt.
https://lot.clubactie.nl/lot/ter-leede/220192

Super lot
Het is ook mogelijk om een Super lot te kopen. Je koopt dan in 1x 50 loten. Dit kan heel interessant zijn voor seniorenteams, sponsors of oudere jeugdteams. Als vereniging maken we kans om een feest te winnen, zodra het weer kan, ter waarde van € 5.000,-.
https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/ter-leede/220192 Door het kopen van een Superlot steun je Ter Leede, want 80% (€120,-) gaat direct naar de clubkas. Met een Superlot maak je 50x kans op mooie prijzen!

Koop een lot >>Klik Hier<<

Heb je nog inspiratie nodig om een leuk bericht te maken van je persoonlijke verkooppagina?
Bekijk dan hier de voorbeeldteksten en tips en tricks, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.