Happy Easter, without the Open

Jaar in, jaar uit…. de afgelopen 13 jaar stond deze periode rondom Pasen altijd in het teken van het Easter Open.
Geen paasontbijt thuis aan de eettafel, maar de paasdagen van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds heel laat knallen om met een mooie groep vrijwilligers een fantastisch evenement te mogen organiseren en meemaken. September 2019 de knoop echt doorgehakt dat er na 13 edities voor mij een “einde” aan zou komen wat betreft een actieve rol rondom het Easter Open Zuid en West. In de achtergrond nog wel actief als vraagbaak, maar de vele andere fantastische vrijwilligers werden in commissies met elkaar verbonden voor het Easter Open Zuid en West 2020.

En nu…. slik…. deze periode in aanloop naar de paasdagen was altijd roerig! De laatste puntjes op de i zetten voor dat mooie evenement.
Door het corona-virus is er een dikke rode streep heen gezet. Een volkomen terecht beslissing, want gezondheid en veiligheid van iedereen en alles staat voorop!

Maar laten wij nu eens met z’n allen die fantastische herinneringen die het Easter Open de afgelopen 13 jaar voor onze mooie club heeft betekend weer eens naar boven halen.
Doe daarom mee in deze #happyeasterwithouttheopen challenge en zet de komende weken in aanloop naar de paasdagen je mooiste herinneringen op papier, zoek die geweldige foto’s erbij en deel dit op de sociale media met elkaar en vergeet ook vooral niet Ter Leede te taggen in jullie berichten!
Mailen mag uiteraard ook, dan zullen wij jullie mooie belevenissen delen en plaatsen!

Zo beleven en herbeleven we in de komende weken toch nog een Easter Open met z’n allen!

Met sportieve groet,
Arjan Timmers