Het accommodatieteam…

Door Welzijn Teylingen is op 20 november de actie “Mensen maken Teylingen” gestart. Dit gaat over de vele vrijwilligers die zich met veel plezier en passie inzetten voor hun vereniging, goede doelen organisatie, natuurbehoud et cetera. Welzijn Teylingen brengt deze vrijwilligers in beeld en laat ze hun verhaal vertellen over hun passie en waarom ze zich inzetten voor hun vereniging.

Wij zijn hierover een paar weken geleden ook benaderd met de vraag of een van de medewerkers van ons accommodatie team in beeld gebracht mocht worden. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een erg leuk filmpje over Jan de Zwart, een van de leden van ons accommodatieteam. Uiteraard spreekt Jan in het filmpje voor en namens alle mensen die deel uitmaken van ons accommodatieteam.

Het kan niet vaak genoegd gezegd worden, maar deze groep vrijwilligers werkt vaak achter de schermen en een beetje onzichtbaar, iedere dag op de club om alles goed te onderhouden. Dat dit een belangrijke groep is voor de vereniging is wel duidelijk.

Als u meer wil weten over deze groep vrijwilligers kunt u contact opnemen met Kees Luijk of Kees de Lange. Er zijn altijd mensen nodig die mee kunnen helpen en u hoeft geen lid van de vereniging te zijn.

Kees de Lange, voorzitter