Het Voetbalmagazine 2017 is uit!

Donderdagavond (24 augustus jl.) werd het nieuwe VOETBALMAGAZINE 2017 gepresenteerd, in de businessruimte van vv Katwijk. Het Voetbalmagazine is een jaarlijkse uitgave van de Stichting samenwerkende voetbalclubs Duin- en Bollenstreek.

In het dit jaar extra dikke magazine (maar liefst 232 pagina’s) presenteren de 6 clubs van de Stichting hun nieuwe selecties voor het seizoen 2017-2018. Daarnaast zijn er ook vele interessante interviews, beschouwingen en overzichten in opgenomen.

De redacties verdienen alle lof voor wat er ook in deze editie weer is gepresteerd en gepresenteerd. Met zeer veel dank aan de adverteerders die een positieve exploitatie mogelijk hebben gemaakt.

Het is de bedoeling dat al onze leden, sponsors, donateurs, “vrienden” en club-van 100-leden, het Voetbalmagazine 2017 in de week vanaf komende maandag, 28 augustus via Post NL krijgen thuisgestuurd. Per adres 1 exemplaar.

Onverhoopt geen magazine ontvangen? Mail dan je naw-gegevens naar [email protected] en je krijgt je exemplaar nagestuurd.

fotografie: Jeroen van Oosterom