Het vrouwenvoetbal van Ter Leede staat weer op de kaart

In het kader van het KNVB ontwikkelingsprogramma voor het vrouwenvoetbal was Ter Leede  hoofdcoach Hassan Azoum vrijdag  18 oktober te gast bij de KNVB Campus in Zeist. Op de Campus werd hij ontvangen met een hapje en een drankje. Hierna was er gelijk een workshop over scoren met voeding.  In deze workshop legde KNVB chef-kok, Jacco Rozenberg uit hoe men bij de internationals omgaan met voeding. Wat kun je het beste eten op de avond voor een belangrijke wedstrijd? Welke voedingsstoffen helpen bij het herstellen van een topprestatie en waarom? Wat eet je voor en na een stevige training? Hoe ziet het ontbijt van kampioenen er écht uit? Dit en nog veel meer is te lezen in zijn boek “Scoren met voeding“.

Bondscoach Sarina Wiegman van de OranjeLeeuwinnen met het eerste exemplaar van Scoren met voeding

 Assistent bondscoach Arjen Veurink vertelde de deelnemers uiteindelijke over de begeleiding van de oranjeleeuwinnen richting de finale van het WK in Frankrijk. Het behalen van de olympische spelen werd uiteraard ook uitgebreid besproken.

Hassan kon terug kijken op een hele mooie avond waarin hij een uniek inzicht heeft gekregen in de top van het Nederlandse Vrouwenvoetbal. Het vrouwenvoetbal van Ter Leede staat weer op de kaart.