Hoe is het met? Ben van der Lans

Spelersnaam : Ben van der Lans

 

1: Hoe is met je gezondheid?

 • Ik kan van mezelf zeggen dat ik fit en gezond ben gebleven. Gelukkig zijn de directe mensen om mij heen dat ook.

 

2: Wat vindt je ervan dat het seizoen op deze abrupte manier is beëindigd?

 • De hele situatie rondom het Corona virus is natuurlijk heel apart. Maar dat ook het voetbalseizoen op deze manier afgelopen is natuurlijk heel jammer. We hadden met zijn allen nog willen laten zien dat we ons in de 3e divisie kunnen handhaven.

 

3: Hoe heb je het afgelopen seizoen in de 3e divisie ervaren?

 • De promotie naar de 3e divisie, door het bepaalde kampioenschap vorig jaar, was natuurlijk fantastisch en precies de uitdaging wat iedereen wilde bij Ter Leede. Het niveau van de tegenstanders was een stuk hoger dan in de hoofdklasse. De spelers zijn sneller, sterker en technischer, waardoor we een aantal moeilijke wedstrijden hebben gespeeld dit seizoen.

 

4: Alles is afgelopen en de vraag is hoe ga je met je vrije tijd om?

 • Er zijn een aantal dingen die ik thuis kan doen om me niet te gaan vervelen. Ik probeer veel te sporten om sterk en fit te blijven. Daarnaast kijk ik nu op Netflix de serie La Casa de Papel, wat een echte aanrader is voor iedereen. Soms speel ik ook de game Fortnite op de PlayStation, maar daar ben ik nog niet zo goed in.

 

5: Heb je nog contact met je ploeggenoten/trainers en begeleiding?

 • Zo af en toe hebben we nog wel contact met de trainers en teamgenoten. Iedereen doet namelijk iets anders om met zijn vrije tijd om te gaan en dat is wel grappig om te horen. De trainer heeft ons ook wat filmpjes gestuurd over hoe we het beste fit kunnen blijven, maar het is denk beter dat niemand anders dat te zien krijgt.

 

6: Wil je nog iets zeggen tegen je medespelers/trainers of begeleiders?

 • Ik wil graag tegen mijn medespelers zeggen dat ze moeten blijven sporten. Als ze hier moeite mee hebben, kunnen ze me altijd bellen of appen voor een Personal Training of ander advies.

 

7: Wat doe je er aan om je conditie op peil te houden?

 • Thuis ben ik veel aan het sporten met een aantal gewichten en andere sportattributen die ik heb. De focus ligt hierbij voornamelijk op de beenspieren en core-stabiliteit, wat heel belangrijk is voor voetballers. Daarnaast ga ik soms een rondje fietsen door de Bollenstreek op mijn racefiets. Op deze manier kan ik mijn conditie goed op peil houden.

 

8: Is er iets wat je graag tegen alle vrijwilligers van de club wilt zeggen?

 • Bedankt, alle vrijwilligers van Ter Leede. Jullie zijn toppers! Het is jammer dat het seizoen op deze manier is afgesloten, maar jullie hebben weer super veel gedaan voor ons. Daar zijn we jullie heel dankbaar voor.

 

9: Is er iets wat je graag tegen de sponsors wil zeggen, ook voor hen is het seizoen plots ten einde.

 • Ook de sponsoren zijn stuk voor stuk belangrijk voor Ter Leede, dus ook jullie ontzettend bedankt voor jullie steun dit seizoen! We hadden graag aan jullie willen laten zien dat we het gingen flikken om in de 3e divisie te blijven. Nu wacht er voor ons een mooie uitdaging om hetzelfde kunstje volgend jaar dan maar te tonen aan iedereen.

 

10: Hoe zou je de vereniging willen laten zien dat je bezig bent om fit te blijven…dit kan met een foto maar een filmpje is natuurlijk leuker

 • Op het filmpje is een handstand push up te zien. Ik daag iedereen uit om deze oefening ook te doen en het filmpje daarvan op Social Media te zetten.

 

11: Aan wie geef je het stokje door?

 • Het stokje geef ik door aan Toon Zwetsloot