Hoe is het met? Jim Gillissen

1: Hoe is met je gezondheid?

 • Haa, met mijn gezondheid gaat het goed! In mijn direct omgeving ken ik nagenoeg geen mensen die besmet zijn. Ik klop het af.

2: Wat vindt je ervan dat het seizoen op deze abrupte manier is beëindigd?

 • Het is allemaal snel gegaan. Eerst werd de eerst komende wedstrijd afgeschaft, vervolgens de training en uiteindelijk het hele seizoen… Als speler onder ga je het, er valt immers vrij weinig tegen te doen en voetbal is maar een bijzaak (wel de belangrijkste). Het is alleen jammer dat we onszelf niet via de reguliere manier hebben kunnen handhaven.

3: Hoe heb je het afgelopen seizoen in de 3e divisie ervaren?

 • Leuk, nadat we vorig jaar kampioen waren geworden, was ik benieuwd of wij ons stand konden houden in deze divisie. Denk dat wij het redelijk gedaan hebben, al had ik het gevoel dat we niet het maximale eruit gehaald hebben.

 4: Alles is afgelopen en de vraag is hoe ga je met je vrije tijd om?

 • Nou ik moet zeggen, die vrije tijd komt mij niet heel slecht uit haha! Ik ben op dit moment druk bezig met de laatste loodjes van mijn scriptie. Verder werk ik vanuit huis. Daarnaast zitten we met een aantal vrienden geregeld warzone of profclubs te spelen achter de xbox.

5: Heb je nog contact met je ploeggenoten/trainers en begeleiding?

 • Niet intensief. Ons gezamenlijke ding, voetbal, is natuurlijk weggevallen. Meeste jongens hebben naast het elftal hun eigen leven.  Wel hebben een aantal mensen mij natuurlijk gefeliciteerd met mijn nieuwe club. En af toe gaat er nog wat rond in de groepsapp.

6: Wil je nog iets zeggen tegen je medespelers/trainers of begeleiders?

 • Ik wil via deze weg (nogmaals) bedanken voor de twee gezellige jaren! Het kampioenschap zal ik in ieder geval niet meer vergeten!

7: Wat doe je er aan om je conditie op peil te houden?

 • Haha heb zo’n hekel aan hardlopen, dat ik recent skeelers heb aangeschaft. Dus ben dat af en toe aan het doen. Verder wil mijn nieuwe club binnenkort op anderhalve meter afstand trainen.

8: Is er iets wat je graag tegen alle vrijwilligers van de club wilt zeggen?

 • Dat ik de bereidwilligheid waardeer en hoop dat jullie na de crisis dit weer in volle getalen voort willen zetten.

9: Is er iets wat je graag tegen de sponsors wil zeggen, ook voor hen is het seizoen plots ten einde.

 • Dat ik beetje teleurgesteld ben dat mijn shirt nog te koop staat, nummer 14. Legendary shirt. € 175,- inclusief lijst. Is over een aantal jaar goud waard.

10: Hoe zou je de vereniging willen laten zien dat je bezig bent om fit te blijven…dit kan met een foto maar een filmpje is natuurlijk leuker

 • Zie bijgevoegd filmpje.

11: Aan wie geef je het stokje door?

 • Jonathan Robertson