Hoe is het met? Jonathan Robertson

 1. Hoe is met je gezondheid?

Goed, behalve wat hooikoorts.

 1. Wat vindt je ervan dat het seizoen op deze abrupte manier is beëindigd?

Heel jammer. Ik had wel het gevoel dat we

 1. Hoe heb je het afgelopen seizoen in de 3e divisie ervaren?

Met hoogte en dieptepunten. Er waren wedstrijden waar in we het helemaal hebben laten lopen, wat niet nodig was. Maar er waren ook zeker wedstrijden waar in we hebben laten zien dat we op dit niveau thuis horen.

 1. Alles was plots afgelopen, hoe ging je met je vrije tijd om?

Ik heb zelf een drukke baan en studie dus daar kon ik me mooi op storten. In het begin trainde ik nog voor mezelf tot dat de competitie definitief was stop gezet. Toen heb ik even 3 weken niks gedaan om tot rust te komen.

 1. Neem aan dat je inmiddels ook bent begonnen met trainen bij je nieuwe club, hoe bevalt dat?

Ben nog niet begonnen maar ben hartstikke benieuwd naar het team. Ik ken al wat jongens natuurlijk die me wel wat hebben verteld.

 1. Heb je nog wel contact met je ploeggenoten/trainers en begeleiding?

Ja in de groepsapp wordt er nog best wat gesproken en individueel met een paar.

 1. Wil je nog iets zeggen tegen je medespelers/trainers of begeleiders?

We zullen elkaar snel weer zien, misschien wel na me studie.

 1. Wat deed je er aan om je conditie tijdens de corona op peil te houden?

Ik trainde voor mezelf buiten vooral.

 1. Is er iets wat je graag tegen alle vrijwilligers van de club wilt zeggen?

Hartelijk dank voor alle jaren bij Ter Leede. Jullie maken het dat de club als een warm bad voelt.

 1. Is er iets wat je graag tegen de sponsors wil zeggen, ook voor hen is het seizoen plots ten einde.

Ik wil de sponsoren bedanken voor hun bijdrage en aanwezigheid op de wedstrijd dagen. Het is bij Ter Leede veel meer als alleen wat op tafel leggen. Op de wedstrijd dagen dat ik in de business club rondliep heb ik met vele van jullie leuke gesprekken gehad. Dit is niet alleen voor jullie belangrijk maar ook voor de spelers, om toch een beter gevoel bij de club te hebben dan iemand al kan hebben. Ik hoop dat jullie er ook allemaal volgend jaar bij zijn om Ter Leede door deze tijden te steunen. Nogmaals dank!

 1. Hoe zou je de vereniging willen laten zien dat je bezig bent om fit te blijven…dit kan met een foto maar een filmpje is natuurlijk leuker

Nou nu ben ik nog even aan het uitrusten.

 1. Aan wie geef je het stokje door?

Ik geef het stokje door aan een aantal jongens, Michael Bekkers (als hij een keer niet op vakantie is), Mounir Darazzi (als hij een keer serieus is in de kleedkamer) en Jorr Petronia (als hij een keer niet geblesseerd is).