Hoe is het met: Michael Bekkers?

 1. Hoe is het met je gezondheid?

Gaat prima. Geen last van kwaaltjes en al helemaal geen blessures!

 1. Wat vindt je ervan dat vorig seizoen op deze abrupte manier is beëindigd?

Het kwam denk ik voor iedereen als onverwacht. Uiteraard jammer want de leukste periode van het seizoen kwam eraan. Helaas is het onmacht en doe je er niks tegen.

 1. Hoe heb je het afgelopen seizoen in de 3e divisie ervaren?

Het waren gemixte gevoelens. Uiteraard kijk je er naar uit wanneer je kampioen bent geworden in de hoofdklasse om dan te laten zien wat je kan in de 3e divisie. Helaas raakte ik zwaar geblesseerd begin November waardoor ik veel heb moeten missen. Om het dan positief te benaderen krijgen we in ieder geval een herkansing komend seizoen.

 1. Alles was plots afgelopen, hoe ging je met je vrije tijd om?

Ik werkte voornamelijk thuis, dus dat liep nog wel door. Helaas werden de avonden wel erg lang doordat je deze niet kon invullen zoals je gebruikelijke avonden. Gelukkig zitten we weer op meer bewegingsvrijheid en hebben we weer zicht op het oude gebruikelijke.

 1. Wat deed je er aan om je conditie op peil te houden?

Gelukkig heb ik niet stil gezeten. Ben voornamelijk wezen hard lopen en oefeningen doen o.b.v. eigen lichaamsgewicht. Gelukkig ging onze sportschool weer snel open waardoor ik dat weer in de buitenlucht kon oppakken.

 1. Inmiddels is het nieuwe seizoen weer begonnen, hoe bevalt dat?

Het voelt nog niet als een nieuw seizoen. Het was erg onwennig op het moment dat wij weer op de club kwamen om midden in het oude seizoen met de nieuwe groep te beginnen. Gelukkig konden we wel weer aan de slag.

 1. Nu even een tussentijdse stop. Ga je nog op vakantie?

Mijn eerst geplande vakantie is helaas door het corona virus niet doorgegaan. Nu gaan we alsnog een lang weekend met vrienden weg en hebben we nog een bruiloft van vrienden in het buitenland. Uiteraard maken we daar een korte vakantie van!

 1. Wat verwacht je van het nieuwe seizoen?

Inmiddels zijn wij nu als promovendus gewend in de 3e divisie en denk ik dat we daaruit verder moeten borduren. Het wordt een lang seizoen met veel wedstrijden. Ik kijk er naar uit!

 1. Is er iets wat je graag tegen alle vrijwilligers van de club wilt zeggen?

Uiteraard alle dank naar de mensen die actief zijn bij de vereniging. Door jullie kunnen de mensen actief en passief van het voetbal genieten. Juist nu, in deze lastige periode.

 1. Is er iets wat je graag tegen de sponsors wil zeggen, ook van hen is het seizoen plots ten einde.

Dank voor alle steun die er wordt gegeven in welke vorm dan ook. Gelukkig is er weer een positief vooruitzicht en kunnen jullie ook weer genieten van de belangrijkste bijzaak van het leven. Tot het nieuwe seizoen!

 1. Hoe zou je de vereniging willen laten zien dat je bezig bent om fit te blijven.. dit kan met een foto maar een filmpje is natuurlijk leuker?

Momenteel is het tijd voor een echte vakantie periode. Geniet hier dan ook van! Ik zou zeggen, tot de 18e op de club!

 1. Aan wie geef je het stokje door?
  • Mounir Darazzi