Hoogvliet voetbalplaatjes – Sponsors gezocht

Zoals jullie ongetwijfeld weten doen wij vanuit Ter Leede mee met de “Hoogvliet” voetbalplaatjesactie. Vanaf medio maart 2018 kunnen wij allemaal bij de Hoogvliet plaatjes gaan sparen van o.a. alle jeugdspelers bij Ter Leede, de seniorenteams en een aantal vrijwilligers.

Ik ben enorm enthousiast en trots dat wij hier wederom aan mee doen en hoe leuk is het om straks zo’n album weer bij elkaar te sparen waar je kind(eren) ook in staan?

Nu is er in dit album ook de mogelijkheid om een stuk advertentieruimte in te kopen. Dit kan op een aparte advertentiepagina waar 1/8, 1/4, 1/2 maar ook een volledige pagina gekocht kan worden. Tevens is er de mogelijkheid om een logo specifiek op de pagina van het team waar je kind in speelt in te kopen.

De prijzen variëren van (zie tevens bijlage)

– 75 Euro voor een logo op de teampagina

– 100 Euro voor een 1/8 advertentiepagina

– 175 Euro voor een 1/4 advertentiepagina

– 300 Euro voor een 1/2 advertentiepagina

– 500 Euro voor een hele advertentiepagina

Er zijn al wat advertenties verkocht maar wij hebben nog steeds ruimte in het boek voor meer. De sponsoring komt volledig ten goede van Ter Leede en zal dan ook ten gunste van de jeugd besteedt worden waar ik ook destijds verantwoording over af zal leggen.

Mochten er binnen de ondernemers bij jullie interesse zijn c.q. vragen zijn, meld je dan svp bij mij op michielrambat@terleede.nl of bel mij op 06-46 174 841.

Het is helaas al kort dag dus aanmeldingen willen wij graag nog in 2017 binnen hebben. Uiteraard kunnen wij indien gewenst ook nog in 2017 de factuur sturen.