Bijdrage kledingplan jeugd!

Beste ouders/verzorgers,

Jullie kinderen spelen allemaal in een prachtig nieuw voetbaltenue. Dit is mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor AutoCentrum Beelen. Daarnaast hebben we zoals al meerdere malen aangegeven een kledingplan opgestart. Middels dit kledingplan gaan we er als Ter Leede voor zorgen dat jullie kinderen de gehele jeugdopleiding van een prachtig shirt en voetbalbroekje worden voorzien. De sokken hebben de kinderen eenmalig gekregen van de sponsor. Indien de sokken te klein worden of kapot gaan kunnen jullie bij LJ Sport een nieuw paar aanschaffen. Alle leden van Ter Leede ontvangen daar 10% korting op aanschaf van voetbalkleding en sportschoenen.

Zeer binnenkort ontvangen jullie van Ter Leede een verzoek tot betaling van de jaarlijkse bijdrage aan het kledingplan ad € 24,00 en de eenmalige inschrijfkosten ad € 10,00 per jeugdlid. De uitvoering van het administratieve deel ligt in handen van Kees Pronk.
Kees stuurt het verzoek per mail vanuit zijn eigen werkomgeving en niet vanuit een Ter Leede omgeving

Vriendelijk verzoeken wij jullie om de factuur zo spoedig mogelijk zelf over te maken. Als de betalingen zijn verwerkt zal Kees Pronk jullie opnieuw benaderen per mail met het verzoek een machtiging tot automatisch incasso af te geven aan Ter Leede om vanaf volgend seizoen de bijdrage bij u te mogen incasseren. . Ter Leede heeft voor het kledingplan een extra bankrekening geopend.
Vriendelijk verzoeken wij u de bijdrage naar deze rekening over te maken en niet het algemene rekeningnummer van Ter Leede te gebruiken.

Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!

Met vriendelijke groeten,

De Jeugdcommissie

Alain Drost-Rob Nelemans-Marcus Latten-Sylvia Vis-Kees Rotteveel