Inschrijven teams vanaf 17 jaar slotdag 18 juni

Beste voetballiefhebbers,

Helaas hebben we de slotdag twee jaar moeten missen maar eindelijk is het weer zo ver. Dit jaar, op 18 juni zal de slotdag weer plaatsvinden. Tijdens deze gezellige middag spelen wij weer een 7:7 toernooi op een half veld. Je dient zelf een team samen te stellen voor deze dag, die óók mag bestaan uit spelers die niet lid zijn van onze mooie club. Nodig daarom gerust je vrienden, familie of ander gezelschap uit voor een gezellig dagje voetbal. Verzin ook een leuke naam die bij je team hoort zodat je weet wanneer en tegen wie je moet spelen. Het leukste is ook als je met je hele team dezelfde kleur shirts draagt. Op die manier hoeven we zo min mogelijk met hesjes te werken.

Je kan je team aanmelden door een mail te sturen naar: ninohoogervorst@terleede.nl. Vermeld hierbij het aantal spelers dat meedoet en wat jullie teamnaam is.

Wij hopen op zo veel mogelijk aanmeldingen! Mocht je nou liever niet meevoetballen maar wel graag willen helpen tijdens het toernooi dan kan je ook mailen naar bovenstaand mailadres.

Wanneer: 18 juni
Waar: Ter Leede

Voor wie: iedereen vanaf 17 jaar
Hoe laat: start 13.00 uur, tot ongeveer 16.00 uur
Wie: zelf een team samenstellen, mag ook met spelers van buiten de club

Uiterste inschrijfdatum: maandag 6 juni 23.59 uur

Aanmelden: ninohoogervorst@terleede.nl

Hopelijk zien wij snel jullie aanmelding tegemoet.