Inschrijven teams Verenigingsdag

Beste spelers en ouders van Ter Leede

Wij naderen het einde van het seizoen en traditiegetrouw eindigen we het seizoen met de slotdag.

We willen de Slotdag een dag door en voor de gehele vereniging laten zijn en het per heden omdopen tot Verenigingsdag. De eerste stappen zijn hierin gezet en wij willen dit de aankomende jaren nog verder gaan door ontwikkelen.

Ook dit jaar brengen wij het programma van de jeugd en de senioren wat dichter bij elkaar. Het programma van de jeugd (bestaande uit de ukken, euroleague, JO8 t/m JO14 en de MO13 t/m MO15) start om 10:00 en duurt tot ca. 13:00. De jongste jeugd (ukken en euroleague) zal onderling met/tegen de ouders spelen. Voor de overige jeugd zal er een ouder-kind toernooi worden georganiseerd. Er zijn al flink veel aanmeldingen! Mocht je je ook nog willen aanmelden, kan dat tot uiterlijk 8 juni worden gemaild naar: jeroenquist@hotmail.com

De verdere details over verzameltijden, poules etc volgt.

Om 13:00 start het toernooi voor de senioren en oudste jeugd (bestaande uit de MO17, JO16 t/m JO19 en de senioren). Voor dit 7X7 toernooi kunnen de teams worden ingeschreven uiterlijk voor 8 juni middels een mail naar Nik Romsom (nikkyromsom@hotmail.com)

Graag bij de opgave van de teams alle spelersnamen, de teamnaam en de voorkeur ‘prestatief’ of ‘recreatief’ opgeven. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij hier dan rekening mee houden met de indeling.

Het speelschema zal in de week voorafgaand de slotdag worden gedeeld. Wij gaan net als vorig jaar gebruik maken van de tournify app.  Een instructie over hoe Tournify te gebruiken volgt.

Voor de jeugd zullen er coupons worden uitgedeeld voor een portie poffertjes en een drankje of een hapje. Ook zullen er verschillende leuke activiteiten zijn zoals schminken, luchtkussens, een BBQ en muziek!