INTERVIEW: Jeroen Zuidhoek

Voor velen een bekend gezicht op het sportpark maar wie is Jeroen Zuidhoek en hoe vult hij een stuk vrije tijd voor Ter Leede?

Op de website ‘wie doet wat’ bij heren staat bij Jeroen omschreven materiaal en kleding. Echter is dit enigszins achterhaald, is de taak begeleider heren 1veel breder en wordt de taak keeperstrainer er nu aan toegevoegd.

Jeroen is in 1992 op 5-jarige leeftijd zoals velen bij de bekende ukken trainer Jaap Schaap terechtgekomen. M.u.v. 5 jaar (2 jr. Noordwijk en 3 jr. UDO) altijd bij Ter Leede gekeept (hoe kan het ook anders met Zuidhoek als achternaam) en zo groot en stevig hij fysiek zelf is zo vaak toch last van diverse blessures waarbij een vervelende knie steeds voor problemen zorgde. Zozeer dat hij enig moment de keepershandschoenen in de bomen hing en de keuze maakte om iets bij Ter Leede te willen blijven doen en drie jaar geleden begon als begeleider bij Ter Leede 1.

De taak van een begeleider is primair het ontzorgen van de selectiespelers m.a.w. de regelneef voor alles. Zorgen voor het eten, het drinken, het (spelers)materiaal klaarleggen en verder alles wat nodig voor een 3e divisieclub.

Toen een paar weken geleden bleek dat er een groot probleem lag met een keeperstrainer heeft hij die handschoenen weer uit de bomen gehaald, vond dit gewoon niet kunnen en na eerdere ervaring als trainer bij jeugd F t/m A en ook bij de dames nu dit opgepakt voor heren 1, 2 en O23.

Overdag is Jeroen medeverantwoordelijk voor het hele logistieke proces bij het bij Ter Leede bekende bedrijf Company2wear wat steeds meer uit zijn jasje groeit. Ook heeft Jeroen samen met vriendin Inge een leuk huisje gekocht in Sassenheim maar door alle hectiek heeft hij daardoor zijn oude hobby motorrijden (Suzuki GZXR racer) moeten opgeven. Probleempje met directe buren want hij heeft nu dus zijn motor aan de bekende bomen gehangen!