Invulling trainers bovenbouw seizoen ’21-’22

Beste Leden,

In een eerdere update hebben wij kunnen melden dat we al druk bezig zijn met het volgende seizoen. Inmiddels hebben we alle trainersposities voor de bovenbouw selectieteams ingevuld met bekende en ook nieuwe namen.

Zoals vermeld zullen Steven Hartevelt en Cody Huis hun trainersloopbaan gaan vervolgen bij s.v. Hillegom.

Wij willen Steven bedanken voor zijn 7 jaren als voetbaltrainer bij onze jeugd. Steven is begonnen als assistent bij de JO13 en JO19. Vervolgens bij de JO9 waar het team met jouw drive en “de wil om te willen winnen” enorm is gegroeid. Gegroeid als individuen, maar vooral ook het creëren van een hecht team. De kampioenschappen en memorabele bekerwedstrijden van de JO9 en JO10 zijn mooie hoogtepunten. Gelukkig ben je na een korte uitstap naar Australië weer bij ons teruggekomen om de JO19 als hoofdtrainer onder je hoede te nemen. Onder jouw leiding heeft het team zich kunnen handhaven in de 4e divisie. Vanuit ons beleid is het daarnaast mooi om te zien dat veel jongens doorstromen naar de 023 en het 2e elftal.

In december 2018 heeft Cody samen met zijn broer Andy en Onno Loeliger Steven vervangen toen hij naar Australië ging. Hij is meteen de begeleider van de JO10-1 geworden. De afgelopen jaren heeft Cody de JO11 en JO13 selectie getraind.  Een van de hoogtepunten met de JO11 is het behalen van de 3e plaats op het Eastern Open. De huidige JO13 selectie heeft een sterke ontwikkeling meegemaakt. Alhoewel dit seizoen na een paar wedstrijden gestopt is, doet de JO13 het goed in de hoofdklasse. Ook de 13-2 staat met drie overwinningen bovenaan. Naast de rol als trainer willen we Cody bedanken voor de creativiteit en inzet om de selectie enthousiast te houden tijdens de “Corona maanden” met o.a. sportquizzen, voetvolley maar ook door de jongens kennis te laten maken met andere sporten zoals handbal en slagbal.

Vanuit Ter Leede willen we jullie bedanken voor jullie inzet, zowel binnen als buiten het veld en veel succes wensen bij s.v. Hillegom. Als het seizoen weer van start gaat, zullen Cody & Steven Nino weer tegenkomen in de 4e divisie. Nu al een kraker. Hopelijk kunnen we dan weer langs de lijn staan !

Nieuwe trainersposities

Voor velen is de opvolger voor de JO19 bekend binnen de club, Nino Hoogervorst. Nino is al vanaf zijn 16e als trainer bij de club betrokken en heeft 5 jaar lang de pupillen getraind. Na een korte uitstap bij ASC heeft hij nu voor het 2e jaar op rij de JO15 onder zijn hoede. Het hoofdtrainerschap van de JO19 is een mooie volgende stap. Wij zijn er van overtuigd dat hij de spelers kan helpen bij hun ontwikkeling om zo in de toekomst nog meer spelers in onze A selectie door te laten stromen. Naast zijn rol als trainer is Nino ook de huidige technisch coördinator van de onderbouw en onder zijn leiding is de cursus train-de-trainer nieuw leven ingeblazen. Extra doel voor Nino komend seizoen is om zijn UEFA B diploma te behalen. Kortom, uitdagingen genoeg en we hebben er alle vertrouwen in dat Nino het aankan.

Nino zal daarbij volgend jaar worden geassisteerd door Arne van Duivenboden. Arne heeft diezelfde rol de afgelopen twee seizoenen naar alle tevredenheid bij de JO15 ingevuld en aangetoond een mooi team met Nino te vormen.

Nino’s plek als hoofdtrainer van de JO15, komend seizoen JO16, wordt overgenomen door Nick van der Pijl. Nick is afkomstig van VVC uit Nieuw-Vennep en is al vanaf zijn 16e actief als trainer. Bij VVC heeft hij alle leeftijdsgroepen in de onderbouw getraind. Vervolgens is hij een aantal jaren bij Alphense Boys actief geweest. En in het afgelopen seizoen heeft hij bij VVC de JO15 getraind.

Voor het komend jaar wordt Djordy Strijk de nieuwe trainer van de JO13 selectie. De afgelopen 2 jaar heeft Djordy de JO13 en JO15 van ASC getraind en is in bezit van TC3. Na zijn opleiding sport en bewegen, is Djordy werkzaam als buurtsportcoach binnen de gemeente Kaag en Braassem. In september gaat hij starten met de pabo opleiding en het behalen van TC2 is een van zijn ambities.

Binnenkort volgt ook een update over de invulling van de onderbouw en de nieuwe samenstelling van de technische jeugdcommissie.

Wij wensen alle trainers heel veel succes!

 

Met sportieve groet,

Martin Nuninga

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede