Jaap klimt niet langer in de pen

Afgelopen dinsdag droeg Jaap Wijntjes zijn voorzitterschap van de Ter Leede redactie over aan zijn opvolger. Meer dan 12 jaar heeft Jaap de communicatie van onze vereniging verzorgd. Wat ooit begon als een papieren huis-aan-huis clubblad is met zijn hulp uitgegroeid tot niet alleen een actieve website maar ook een levendige facebook pagina. Een website waar alle geledingen van de vereniging samen komen. Van stichting topvoetbal Ter Leede tot aan het kantine personeel heeft er een plaats. Een spreekbuis voor de hele vereniging.

Gelukkig zal Jaap nog zeer betrokken zijn bij Ter Leede. Niet alleen als redacteur maar zeker ook als fan van heren 1. Samen met onze razende reporter Hans Snijders is hij bij elke wedstrijd aanwezig. Deze zaterdag zal hij de uitwedstrijd Goes -Ter Leede toch moeten laten schieten. De kans is namelijk aanwezig dat hij dit weekend opa wordt. Ter Leede wil Jaap hartelijk bedanken voor zijn passie voor de vereniging en dat we in de toekomst ook zijn kleinkind mogen verwelkomen op de velden van de Roodemolen. Nogmaals Jaap bedankt voor al je inzet en energie.

Ondertussen is de bezetting binnen de redactie erg dun geworden. Dus zijn we op zoek naar redacteuren die Ter Leede op social media verder kunnen versterken. Die ons kunnen helpen om Ter Leede ook op Instagram, snapchat, en TikTok actief te laten zijn. Met spoed zoeken we ook een twitteraar zodat alle verrichtingen van heren 1 ook buiten de landsgrenzen van Sassenheim kunnen worden gevolgd. Voel je je aangesproken en wil je een bijdrage leveren aan de communicatie binnen onze club meldt je dan aan via wedstrijdverslagen@terleede.nl.