James Lisserbroek en Ter Leede onderstrepen samenwerking met sponsorcontract

Jeroen van Oosterom (Bestuurslid Commerciële Zaken Stichting Topvoetbal, links op de foto) en Frank Beelen (Algemeen Directeur bij De Beelen Groep, rechts op de foto) schudden elkaar de hand na ondertekenen van sponsorcontract. In het midden staat Jan Blankespoor (Operationeel directeur bij De Beelen Groep)

In het ruime kantoor op de bovenverdieping van het garagebedrijf van James Autoservice Lisserbroek zette algemeen directeur Frank Beelen afgelopen week zijn handtekening onder de driejarige sponsorovereenkomst met Ter Leede.

Het bedrijf met het grasgroene logo, voorheen bekend onder de naam Autocentrum Beelen, bestaat ruim 35 jaar en kan met recht een begrip in de regio worden genoemd.

James Autoservice in Lisserbroek voorziet jaarlijks zo’n 7.500 voertuigen van onderhoud, reparatie, bandenwissels en APK. Als onafhankelijk bedrijf is er brede kennis in huis over alle merken, uitvoeringen en motoren. Dit geldt van personenauto’s tot bedrijfswagens en van busjes tot kleine vrachtwagens. Zowel particuliere en zakelijke klanten kunnen bij James terecht.

Als een van de zes dochterbedrijven van De Beelen Groep, is James Lisserbroek continu bezig om haar processen te verbeteren en te verduurzamen. Hiermee loopt het bedrijf op veel vlakken voorop in de sector.

En wist u dat u behalve voor onderhoud aan uw voertuig bij De Beelen Groep ook terecht kunt voor al uw andere mobiliteitsvraagstukken? U kunt dan denken aan verkoop, lease en verhuur van alle soorten auto’s, maar ook aan oplossingen voor autoaanpassingen, bedrijfswageninbouw en laadinfrastructuur.

Om de duurzame missie te onderstrepen heeft De Beelen Groep bovendien een convenant met de Verenigde Naties ondertekend, waarmee de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) worden ondersteund.

Het besluit om Ter Leede voor een langere periode te ondersteunen, past ook bij de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf.

Komt u langs bij James, dan wordt u begroet door Mariska Blankespoor-Tukker, voor velen van jullie een bekend gezicht. Met een bevlogen team is zij hier werkzaam als serviceadviseur, onder leiding van vestigingsmanager Roy Beelen.

Wip gerust dus eens lang op de Gansoord 15 in Lisserbroek. De koffie staat klaar!