Jeugd bekercompetitie van start

Vanaf aanstaande zaterdag 2 september starten alle jeugdteams met de bekercompetitie. Er is door de (technisch) coördinatoren keihard gewerkt om de trainers en begeleiding rondom alle teams voor elkaar te krijgen. Dit is met de hulp van selectie en niet-selectie spelers en ouders grotendeels gelukt.!

Er zijn nog enkele jeugdteams zonder begeleider en/of zonder trainer. De komende dagen wordt er nog hard gewerkt aan oplossingen, zodat alle teams een trainer en begeleider hebben. Volgende week 6 september is er een gesprek met het ROC over de inzet van stagiaires.

Bij de meisjes zijn veel nieuwe aanmelding geweest. We overwegen om nog een extra team samen te stellen, anders wordt het aantal speelsters per team te groot. Komende dagen nemen we hier een besluit over. Dit betekent dat in de samenstelling van de meisjes teams nog iets geschoven kan gaan worden. Alle betrokkenen worden hier op korte termijn over geïnformeerd.

Voor de volledigheid vinden jullie bijgevoegd nogmaals de teamindelingen

Voorlopige teamindeling TerLeede seizoen 2017 – 2018 v20170831

Ik wil iedereen die hier weer hard aan gewerkt heeft weer van harte bedanken. Voor de laatste teams waar nog begeleiders/trainers geregeld moeten worden vraag ik alle betrokkenen om hier gezamenlijk pro-actief naar een oplossing te zoeken. Als vereniging zijn we sterk als we dit gemeenschappelijk oplossen en ieder zijn steentje bijdraagt.

Iedereen veel succes en plezier zaterdag met de start van hopelijk een heel mooi voetbalseizoen!

 

Michiel Rambat                                                    Marcus Latten
Jeugd voorzitter                                                    Voetbaltechnische zaken