Jeugd trainingen

Beste (Jeugd)-Leden,

Vanaf komende maandag gaan een aantal selectieteams weer starten met de training.  Het huidige Coronaprotocol is nog steeds van toepassing. Dit betekent onder andere dat de kleedkamers nog niet open zijn. De toiletten zijn beschikbaar in kleedkamer 13 en 14.   Het ophalen van de spelers in de wachtvakken geldt nog steeds.   Het dringende advies is om na te training direct naar huis te gaan.

Zoals gisteren aangegeven in de presentatie van minister-president Rutte is het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk maatregelen neemt om de verdere besmetting te voorkomen.  Het naleven van ons Corona-protocol is essentieel om de trainingen te kunnen continueren.  In aanvulling geldt wel dat dat in geval van hoesten of niezen het dringende advies is om niet aan de training deel te nemen.  Dit kan je met de trainer afstemmen.

Voor een vakantie vanuit een van de oranje gebieden gelden de richtlijnen – 2 weken thuis quarantaine- vanuit de overheid. Ook dit kan je met je trainer afstemmen.  Het is mogelijk dat vanuit de gemeente aanvullende richtlijnen van toepassing worden verklaard. Zodra dit het geval is dan zullen wij dit communiceren.

Met een sportieve groet,

Martin Nuninga,  Jeugdcommissie v.v. Ter Leede