Jeugdbestuurskamer op de schop!

Op doordeweekse dagen wordt de jeugdbestuurskamer vooral gebruikt voor vergaderingen, maar op de zaterdag doet het dienst als ontvangstruimte voor scheidsrechters en tegenstanders, is het een verzamelpunt voor uitslagen en gevonden voorwerpen, geeft het toegang tot het ballenhok en doet verder dienst als computerruimte, EHBO hok  en voor nog wat andere, noodzakelijke zaken. Het is er op die dagen  dan ook een drukte van belang, wel eens te druk.
Onze accommodatiemensen hadden  de moeilijke taak om meer ruimte te vinden, zonder anderen noemenswaardig tekort te doen. Uiteindelijk is de oplossing gevonden in het verplaatsen van de ballenopslag naar de achterwand van het Jeugdhonk. Hoewel deze oplossing natuurlijk wel wat vierkante meters jeugdhonk kost, valt de “schade” eigenlijk nog wel mee.
Door ook het keukentje en toilet bij de ruimte te trekken ontstaat een super multifunctionele ruimte, waarmee we wel weer wat jaartjes verder kunnen. Uiteraard wordt ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om het geheel een moderne, frisse uitstraling te geven.
Hieronder vind je een aantal 3-D tekening van de beoogde situatie, twee van bovenaf en eentje die laat zien hoe het er vanaf het terras uitziet. In de (ombouw)kast in de hoek is een keukenblok voorzien, naast de toegangsdeur vind je het computerhoekje..
We kunnen niet wachten tot het moment dat we de nieuwe ruimte in gebruik kunnen nemen.
Mannen van de bouwploeg: succes!

 

 

 

Tekeningen m.m.v. Renovate Interior (Renate Oudshoorn)