Jeugdselectiepraat: 1e driepunter Ter Leede D2 in 2e klasse!

Ter Leede A1 was afgelopen zaterdag (21 november) vrij van competitieprogramma en speelde ook geen oefenwedstrijd.
Aanstaande zaterdag gaat Ter Leede A1 op bezoek bij Rijnsburgse Boys A1, aftrap is om 14.30 uur.

De wedstrijd van Ter Leede A2 uit bij Spirit werd afgelopen zaterdag helaas afgelast.
Komende zaterdag speelt Ter Leede A2 thuis tegen RCL A2, aftrap is om 15.00 uur.

Ter Leede B1 was afgelopen zaterdag vrij van competitieprogramma en speelde ook geen oefenwedstrijd.
Aanstaande zaterdag ontvangt Ter Leede B1 de B1 van GDA, aftrap is om 14.30 uur.

De B2 van Ter Leede moest het zaterdag opnemen tegen Voorschoten B5. Het was een wedstrijd die eindigde in het donker. Nu wel tegen een sterkere tegenstander dan de afgelopen twee wedstrijden. Ter Leede B2 moest zich dus echt laten zien dit keer. Ter Leede B2 niet geweldig aan de wedstrijd. Veel lange ballen en weinig rust. Maar na korte tijd hebben we dit goed verbeterd en waren wij continu de betere partij op het veld. Na 20 minuten kwamen we dan ook verdiend op 1-0 door een mooi doelpunt van Roy na de vrije trap van Joël. De tweede helft begonnen we dan ook met een goed gevoel en als doel om niks meer weg te geven en zelf nog een paar keer te scoren. Ook de tweede helft zijn wij de sterkere ploeg geweest. Achterin is niks meer weg gegeven, op het middenveld zijn dankzij goed positiespel weinig ballen meer verloren, en voorin werd keer op keer weer voor dreiging gezorgd. Na de tweede vrijetrap die Joël goed voorgaf, kopte Robbert dan ook de beslissende 2-0 binnen. Ondanks de barre weersomstandigheden verslapten wij niet maar zijn we zelfs nog beter gaan spelen. Zaterdag weer winnen mannen!
De aftrap in de thuiswedstrijd tegen Quick Boys B4 is om 12.30 uur

Ter Leede C1 was vrij van competitieprogramma, maar oefende tegen SV Dios C1 uit Nieuw Vennep.
Op het hoofdveld trapte de wedstrijd om 10.45 uur af. Ter Leede had de 1e helft een veldoverwicht, speelde veel op de helft van de tegenstander, maar op een voorsprong kwam het de eerste helft nog niet. Na rust kwam daar gelukkig een keer verandering in en nam Ter Leede na een minuut of 6 de voorsprong. Een voorsprong die het de hele 2e helft probeerde te vergroten, echter stonden paal en lat een grotere overwinning in de weg.
Kan Ter Leede C1 zaterdag voor een stuntje zorgen als het op bezoek gaat bij titelkandidaat RCL C1? Aftrap is om 10.00 uur.

De competitiewedstrijd van Ter Leede C2 tegen UVS C3 werd jammergenoeg afgelast.
Aanstaande zaterdag speelt Ter Leede C2 een uitwedstrijd tegen RCL C3, aftrap is om 08.30 uur.

Ter Leede D1 speelde een oefenwedstrijd bij Weesp D1. In een aantrekkelijke wedstrijd, met fris en verzorgd voetbal won de D1 met 2-6. Een mooie opsteker na een aantal nederlagen de weken ervoor.
Aanstaande zaterdag speelt de D1 thuis tegen Katwijk D1, aftrap is om 08.30uur.

Ter Leede D2 pakte de eerste driepunter in de 2e klasse! Het won thuis van Meerburg D3 met 3-0. Met name de eerste helft was van een goed niveau. Ook hier een opsteker dus!
Aanstaande zaterdag speelt de D2 uit bij Alphense Boys D4, aftrap is om 10.30uur.