Jeugdselectiepraat: 3 punten voor A1, A2 en B2

Afgelopen zaterdag (7 november) speelde Ter Leede A1 de uitwedstrijd tegen Katwijk A1. In een sportieve wedstrijd werd al snel duidelijk dat Katwijk niet van plan was zich zomaar gewonnen te geven. Het speelde compact met veel mensen achter de bal en Ter Leede had moeite om een gaatje te vinden in hun defensie. Mede doordat het baltempo te laag was aan Sassemse zijde duurde het tot 10 minuten voor rust dat A1 eindelijk kon juichen. Een paar minuten later lag de 0-2 in het net en was de wedstrijd gespeeld. Na rust liep Ter Leede A1 verdiend uit naar 0-3 en 0-4. Een mooie zege en weer 3 punten erbij.
Zaterdag wacht VVSB A1 op ons eigen sportpark. Aftrap is om 12.45 uur

Ter Leede A2 walst over DWO A1 heen en wint met maar liefst 8-2.
Aanstaade zaterdag gaat Ter Leede A2 op bezoek bij Spirit A2, aftrap is om 13.00 uur

Ter Leede B1 verspeelde vlak voor tijd 2 punten doordat Katwijk B1 de gelijkmaker (2-2) binnenschoot.
Komende zaterdag gaat Ter Leede B1 om 12.00 uur op bezoek bij Lyra B1.

Na de zeperd tegen Quick Boys trad Ter Leede B2 toch wel getergd aan tegen de gasten van Foreholte B4.
Voorafgaand aan de wedstrijd wat keuze-momenten met elkaar doorgenomen en de mannen en vrouw erop gewezen dat ze écht een gewéldig team kunnen zijn, omdat alles daarvoor aanwezig is. Foreholte heeft het ook geweten, want vanaf de aftrap was het Ter Leede dat voetbalde en de tegenstander had het nakijken. Het voert te ver om alle doelpunten te omschrijven, vermeldenswaard zijn de 3 – 0 van Sjoerd, die geweldig de opening in dook, de bal kreeg en keurig afrondde en de 4 -0 van LarsS die met een mooie knik binnenkopte uit een prachtige voorzet van
centrale verdediger LarsW. , jawel. Goals van Bas, en Robbert 2x maken de 5 -1 bij rust compleet.
Ondanks advies om concentratie vast te houden door ook in de 2e helft druk te blijven zetten, verslapten we toch en scoorden alleen Robbert – voor zijn aanwezige fans – en Sjoerd nog 1 keer. Roy wist een prachtige aanval helaas niet te verzilveren, maar kon het shirt nu gewoon aanhouden.
De eindstand werd uiteindelijk 7 -3.
Komende zaterdag reist Ter Leede B2 af naar Leiderdorp waar RCL B3 om 12.45 uur wacht.

Ter Leede C1 kon niet voor een stunt zorgen uit bij koploper Meerburg C1 en keerde met een 4-1 nederlaag terug naar Sassenheim. Komende zaterdag komt Graaf Willem II VAC C2 op bezoek. Aftrap is om 10.55 uur

Ter Leede C2 wist weer in de slotminuten van de wedstrijd een gelijkspel (2-2) uit de strijd te trekken tegen DoCoS C2.
Aanstaande zaterdag komt Roodenburg C1 op bezoek. Aftrap op veld 1 is om 08.45 uur

Ter Leede D1 verloor de derby tegen Foreholte D1 met 1-2. In een spannende wedstrijd nam TL snel de leiding, maar was deze voorsprong ook vrij snel weer kwijt. Een kwartier voor tijd wisten de bezoekers middels een mooi doelpunt de winst te pakken. Helaas, een nieuwe nederlaag. De D1 is op dit moment net niet goed genoeg voor de top van de hoofdklasse. Vandaag zat er zeker een gelijkspel in, de bal viel net niet goed. Jammer.

Aankomende zaterdag speelt de D1 uit bij Graaf Willem D1 om 11.00uur.

Ter Leede D2 verloor met 9-0 bij BSC D1. BSC is een ploeg die op 1e klasse niveau zou moeten voetballen, vandaar de grote uitslag. Fysiek en voetballend twee maten te groot helaas. Zat leermomenten om de komende weken mee aan de slag te gaan. Aankomende zaterdag speelt de D2 thuis tegen Voorschoten D3 om 11.45uur.