Jeugdselectiepraat: Goed weekend voor A & B selectie

Ter Leede A1 speelde afgelopen zaterdag (14 november) tegen het onderaan staande VVSB A1 .Daar VVSB met 10 man in hun eigen 16 speelde werd het nooit een leuke wedstrijd.A1 hield het veld niet groot genoeg en liep iedere aanval weer in de trechter van de tegenstander .In een mat tempo kwamen we de 1e helft door met een 3-0 voorsprong, maar de tevredenheid bij de begeleiding was ver te zoeken.
De 2e helft speelden we iets beter en uiteindelijk werd de wedstrijd met 5-0 gewonnen.
Jongens, dit zijn geen leuke wedstrijden om te spelen maar wel degelijk leerzaam: Hou het veld groter,zoek meer de zijkanten en speel een hoger tempo met veel bewegende mensen dan wordt het er een stuk leuker op.
Aanstaande zaterdag een vrije dag en volgende week op naar het lastige Rijnsburgse Boys A1…

Ter Leede A2 blijft uitstekend presteren in de 2e klasse en won ook hun 2e wedstrijd van deze competitie. Uit bij Spirit A2 nam het met een overtuigende 0-5 overwinning de 3 punten mee naar Sassenheim. Klasse boys!
Aanstaande zaterdag opnieuw een verre uitwedstrijd voor Ter Leede A2, om 14.30 uur trapt het in Gouda af tegen Olympia A2

Ter Leede B1 sleepte na een benutte penalty vlak voor tijd de overwinning (4-5) uit het vuur in de uitwedstrijd tegen LYRA B1.
Aanstaande zaterdag is Ter Leee B1 vrij.

Na de goede winst van Ter Leede B2 vorige week zaterdag op Foreholte had iedereen weer zin om tegen RCL B3 te spelen. Kijken of het niveau van vorige week weer konden oppakken. Alleen moest dit wel zonder onze coach Emiel die de komende weken aan de sushi in Japan zit (geniet ervan!). Natuurlijk had Emiel wel gezorgd voor twee Ter Leede veteranen voor de coaching, we waren benieuwd…. Om kort te zijn, het ging top! Door mooi verzorgd voetbal met Lars (de ene) als leider in de achterhoede, Joell aanjager op het middenveld en Lars(de andere) als flitsende linksbuiten scoorden we de eerste helft 5 mooie treffers. We noemen niet de doelpuntenmakers aangezien het een teamprestatie was! We waren op ons hoede de tweede helft, we verslappen nog wel eens als we uit de kleedkamer komen en dit wilde we nu niet hebben. Gelukkig bleven we op het veld in de rust…….. Dus we gingen door met aanvallen maar we waren wat minder secuur, ballen op de paal, penalty missen maar dan toch wel weer 3 keer scoren. Dat RCL er ook nog twee in schoot kwam een beetje door de wind……. Mannen, mooi resultaat met mooi voetbal, elke week een stapje erbij! Emiel kan trots zijn, een keurige 2-8 overwinning!
Aanstaande zaterdag een late uitwedstrijd om 16:15 uit tegen Voorschoten ’97 B5. We gaan er weer voor.

Ter Leede C1 verdiende veel meer dan de lege handen waarmee het aan het eind van de wedstrijd bleef staan. In de thuiswedstrijd tegen Graaf Willem II VAC C1 lukte het Ter Leede C1 niet om het veldoverwicht uit te drukken in doelpunten en dat laatste dat is waar het in voetbal om gaat. Meer doelpunten scoren dan je tegenstander… Het geluk kan niet altijd tegen blijven zitten boys en girls…
TLC1GWC1
Aanstaande zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen SV Dios C1. Aftrap 11.00 uur

Op het hoofdveld trad Ter Leede C2 aan tegen Roodenburg C1. Cameraploeg aanwezig om alle mooie, maar ook minder mooie momenten tijdens de wedstrijd vast te leggen om daar zowel individueel maar ook al team weer beter van te worden. De eerste 7 minuten van de wedstrijd hebben ongetwijfeld mooie momenten opgeleverd, Ter Leede C2 won ieder duel en kwam sterk uit de startblokken. Dat de verdiende voorsprong niet werd genomen werd extra pijnlijk toen Roodenburg C1 bij de eerste uitval wel het net wist te vinden. Daarna knapte er iets en kwam Ter Leede C2 niet meer in het gewenste spelletje. Na een 0-2 achterstand met rust, wist Roodenburg er na rust ook nog 2 te scoren en nam de 3 punten mee naar Leiden.
Aanstaande zaterdag trapt Ter Leede C2 thuis om 08.45 uur af tegen UVS C3.

Ter Leede D1 verloor met 5-1 bij Graaf Willem II Vac D1, een ploeg die ver onder TL staat op de ranglijst. Alles wat er mis kon gaan, ging ook mis. Na een (onverdiende) 0-1 voorsprong nam GW voor de rust nog de leiding. Dat er na de rust met 3-0 werd verloren terwijl TL de wind vol mee had zegt alles over de wedstrijd. De D1 heeft het eventjes helemaal niet. Aanstaande zaterdag oefent het bij eersteklasser Weesp D1, aftrap is om 12.00uur.

Ter Leede D2 verloor met 1-4 van Voorschoten D3, één van de koplopers in de tweede klasse. Na de aansluitingstreffer (1-2) leek TL zich richting de gelijkmaker te voetballen, helaas waren het de bezoekers die verder uitliepen en de punten mee terug namen. Aanstaande zaterdag speelt de D2 thuis tegen Meerburg D3, aftrap is om 08.45uur.