Jeugdselectiepraat: Oefenwinst voor B2, C2 en D2

Ter Leede A1 was afgelopen zaterdag (24 oktober) vrij, maar diverse A1 spelers speelden mee in oefenwedstrijden in combinatieteams met Ter Leede 3 en Ter Leede 2. Een prima leercurve!
Aanstaande zaterdag ontvangt Ter Leede A1 Foreholte A1, aftrap om 12.30 uur.

Ter Leede A2 start de competitie aanstaande zaterdag met een thuiswedstrijd tegen DOSR A2. Aftrap is om 12.30 uur.

Ter Leede B1 was afgelopen weekend vrij en speelde ook geen oefenwedstrijd.
Komende zaterdag hervat Ter Leede B1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Oliveo B1. Aftrap is om 12.30 uur

Afgelopen zaterdag trad Ter Leede B2 aan tegen Fc Lisse B4, die graag een goede tegenstander wilden treffen. Joël, Floyd en Tessa waren afwezig, maar Danny kwam ons doel verdedigen, zodat we met 12 man de klus moesten klaren. Het werd een nuttige oefenpot, waarin Niels liet zien over de juiste kwaliteiten te beschikken om ook centraal te kunnen spelen en daarbij ook nog eens te kunnen scoren. Hij maakte onze tweede met een goed geplaatste vrije trap. We stonden toen al voor omdat LarsS nu eenmaal veel sneller is dan iedereen verwacht en alert was en de tegenstander niet. We gingen met 1 – 0 rusten en de eerste helft speelden we degelijk en goed. De tweede helft was een stuk minder, we lieten de ruimtes te groot worden en Lisse kreeg de overhand. Desondanks scoorden we dus door Niels en nog een derde goal door alweer een alerte LarsS, die weer helemaal op dreef is. Ook Lisse wist te scoren en Danny moest nog een aantal malen stevig ingrijpen om erger te  voorkomen. De B2 wist deze oefenpot te winnen met 3 – 1 en eindelijk mocht de coach met veel plezier de jongens trakteren.
Komende zaterdag speelt de B2 een lichtwedstrijd uit bij Quick Boys, aanvang 16.00 uur.

Ter Leede C1 speelde een oefenwedstrijd uit bij hoofdklasser RKAVV C1. RKAVV bleek op de beslissende momenten net even feller en fanatieker dan Ter Leede C1. Na een 2-0 achterstand, kwam de C1 nog wel even terug in de wedstrijd door na een mooie aanval de 2-1 te scoren. RKAVV scoorde er uiteindelijk nog 2 en wist de wedstrijd met 4-1 te winnen.
Komende zaterdag gaat Ter Leede C1 de strijd aan met Katwijk C1. Aftrap in Katwijk is om 10.45 uur.

Ter Leede C2 oefende uit tegen RKAVV C3 en won met 2-5. Prima combinaties afgewisseld met goed uitgevoerde individuele acties zorgde ervoor dat het meegereisde publiek regelmatig kon genieten. Smet op de wedstrijd was het met een gebroken pols uitvallen van Stijn Veenenbos.. Sterkte Stijn!
Aanstaande zaterdag opent Ter Leede C2 de competitie met een thuiswedstrijd tegen RCL C3. Aftrap is om 08.45 uur

Ter Leede D1 verloor met 0-5 in een oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys D1. Een beschamende uitslag die nauwelijks geflatteerd genoemd mag worden. TL werd op elk vlak overklast door deze goede tegenstander en mag van geluk spreken dat RBB niet in de hoofdklasse competitie speelt. Na de geweldige overwinning op het toernooi van Alphense Boys afgelopen donderdag speelde de vermoeidheid schijnbaar nog parten, want de D1 was totaal niet vooruit te branden en speelde een verloren wedstrijd.
TLD1RBBD1_Wiebe
Dat het aankomende zaterdag anders moet, moge duidelijk zijn. Dan wacht Rkdeo D1, thuis om 10.15uur.

Ter Leede D2 won met 6-1 van Weesp D2 in een generale voor de eerste competitiewedstrijd a.s. zaterdag. Het maakte veelal mooie doelpunten en was een klasse beter dan deze tegenstander. Aankomende zaterdag mag de D2 proberen de eerste drie punten van het seizoen binnen te halen. Uit bij Foreholte D3 om 15.00uur.

 

foto’s by HP ProSportPics / Hans Schalk