Jeugdselectiepraat: Oefenwinst voor Ter Leede C1 en D2

Ter Leede A1 oefende woensdag 24 februari al tegen Quick Boys A1. Verdienstelijk hield Ter Leede A1 deze 2e divisionist op 0-0, waarbij het zelf enkele mogelijkheden kreeg om de oefenwedstrijd naar zich toe te trekken. Afgelopen zaterdag (27 februari) werd de oefenwedstrijd tegen Legmeervogels A1 helaas op een zeer laat moment afgezegd.
Aanstaande zaterdag hervat Ter Leede A1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen LYRA A1, aftrap is om 12.30 uur

Ter Leede A2 verloor afgelopen zaterdag met 2-3 van Bergambacht A1 en verliest hierdoor ook de aansluiting met de top van de 2e klasse.
Komende zaterdag neemt Ter Leede A2 het thuis op tegen ST Full Speed/Delft A1, aftrap is om 10.45 uur.

Voor Ter Leede B1 als Ter Leede B2 stond er ook afgelopen zaterdag geen wedstrijdactiviteit op het programma.
Ter Leede B1 hervat aanstaande zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen HVV B1, aftrap is om 12.00 uur
Ter Leede B2 neemt het zaterdag in een thuiswedstrijd om 15.30 uur op tegen koploper Kagia B1.

Ter Leede C1 oefende afgelopen zaterdag uit tegen SV Hillegom C1. Na een uitstekende 1e helft werd met een 0-2 voorsprong de kleedkamer opgezocht. Om vervolgens binnen een paar minuten in de tweede helft de voorsprong weer uit handen te geven. Ter Leede C1 rechte de rug, pakte de organisatie en voetballende de wedstrijd weer op en liep uit naar een 2-4 voorsprong. Vlak voor tijd scoorde Hillegom de 3-4, maar daar bleef het ook bij.
Aanstaande zaterdag komt SJC C1 op bezoek, aftrap is om 10.30 uur.

Niet alleen Ter Leede A1 had last van een afzeggende tegenstander, ook de geplande oefenwedstrijd voor Ter Leede C2 ging jammergenoeg niet door.
Gelukkig hebben de mannen wel zaterdagochtend een fijne training af kunnen werken om zich voor te bereiden op het competitietreffen van as zaterdag als Ter Leede C2 op bezoek gaat bij koploper VVSB C2. Aftrap in Noordwijkerhout is om 11.30 uur/

Ter Leede D1 verloor de oefenwedstrijd tegen Zeeburgia D2 met 1-2 en dat was een terechte nederlaag. Een uiterst povere eerste helft, werd vervolgd door een betere tweede. De talentjes uit Amsterdam zaten er deze dag wat beter in dan de onzen. Aanstaande zaterdag hervat de D1 de competitie met een uitwedstrijd bij Concordia D1, aftrap is om 09.45uur.

Ter Leede D2 won de oefenwedstrijd met 0-4 van Sev D1. Een paar weken geleden werd er ook al geoefend tegen elkaar, toen werd het 2-1 voor de D2. Een goede wedstrijd, waarin spelers uit de D3 en E1 ingevallen zijn. Dat deze jongens prima mee kunnen is alleen maar een goed teken! Aanstaande zaterdag hervat de D2 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Stompwijk D1, aftrap is om 08.30uur.