Jeugdselectiepraat: Spectaculaire overwinningen Ter Leede A1 en A2

Ter Leede A1 speelde afgelopen zaterdag in een echte streekderby de nr.4 van de Hoofdklasse Foreholte compleet van de mat! Met verzorgd en aanvallend voetbal werd de buurman met maar liefst 9-1 naar huis gestuurd.De eerste 25 minuten kwam TerLeede na een paar heerlijke doelpunten op 2-0 en na even een mindere fase werd een ruststand van 4-0 bereikt.In de rust toch even de aandacht op wat slordigheden en de kracht van dit team bleek in de 2e helft…gewoon doorgaan met jagen op de volgende goal.Foreholte zakte in maar kon niet voorkomen dat Ter Leede A1 een monsterscore neerzette van 9-1.

Zaterdag wacht het lastige vv Katwijk en moeten we weer volle bak er tegenaan!!

Ter Leede A2 opende de competitie sterk door DOSR A2 met 13-1 te verslaan.
Aanstaande zaterdag gaat Ter Leede A2 om 16.15 uur op bezoek bij Quick Boys A3.

Ter Leede B1 won met 2-1 van Oliveo B1, de huidige nummer 2 uit de competitie. Een knappe overwinning dus!
Aanstaande zaterdag ontvangt Ter Leede B1 Katwijk B1, aftrap is om 14.45 uur.

De start voor de competitie begon voor Ter Leede B2 uit bij Quick Boys. Kramp in de nek als we die mannen wilden aankijken en ze waren ook nog eens met heeeel veel. Beetje onder de indruk van zoveel lengte en gewicht werd begonnen, maar dat verdween rap, want we scoorden al snel de 0 -1 door LarsS uit een corner. Wij waren de betere ploeg, stonden goed in de posities en speelden bijna een perfecte wedstrijd. Floyd maakte met een bekeken schuiver de 0 – 2 na een mooie pass van Robbert.
Desondanks kwam QB door een mooie vrije trap terug in de wedstrijd en maakten voor rust zelfs de gelijkmaker, omdat Tessa als enige alert was, maar de tweede inzet niet meer kon keren. In de rust afgesproken om niet op de scheids te reageren en ons te focussen op ons spel en dat is goed gelukt. We scoorden dan ook de 2 – 3, omdat LarsS mét hoofdpijn goed doorzette, waarna Robbert mét zere enkels kon afronden. Er waren wat pittige charges van QB maar het bleef wel een sportieve pot. Bas speelde de wedstrijd van zijn leven en was doorlopend dreigend en had goede voorzetten. We verzuimden telkens in de laatste fase onszelf te belonen; de laatste bal net niet goed, f net niet cool genoeg de kansen uitspelen, zoals Floyd dat bij de 2e goal wel deed. Kortom we kilden de wedstrijd niet en QB scoorde uit het niets nog 3x, door verkeerde keuzes en niet goed “staan”, en een zeldzaam foutje van Z. Fotomomentje!
Teleurstellend resultaat, maar zowel onze eigen supporters als de 50 QB-fans waren het erover eens, dat de B2 veel beter speelde én verdiende. Met een suikerbom geprobeerd het verlies te verwerken en snel met hulp van een oude tom-tom in het donker naar huis. Komende zaterdag gaat Ter Leede B2 er weer tegenaan en neemt het in een thuiswedstrijd om 12.45 uur op tegen Foreholte B4.

Ter Leede C1 ging op bezoek bij Katwijk C1, na een 1-0 achterstand met rust scoorde Ter Leede C1 na rust de meer dan verdiende gelijkmaker en kreeg het zelfs nog mogelijkheden op meer.
Komende zaterdag gaat Ter Leede C1 op bezoek bij koploper Meerburg C1, aftrap is om 10.15 uur

Ter Leede C2 begon de eerste competitiewedstrijd thuis tegen RCL C3. Na een 0-1 achterstand en 1-3 achterstand scoorde Ter Leede C2 in de slotminuten van de wedstrijd 2 keer, waardoor het de wedstrijd in 3-3 afsloot.
Aanstaande zaterdag speelt Ter Leede C2 een uitwedstrijd om 08.30 uur tegen DoCoS C2.

Ter Leede D1 verloor met 1-3 van Rkdeo D1 in een zeer spannende wedstrijd. De beste kansen waren voor Ter Leede, de crux lag hem in het feit dat de vele, vele kansen niet werden afgemaakt. Complimenten gaan uit naar de geweldige keeper van de tegenstander. Kort na de rust nam de D1 de leiding, echter kort hierna stond het 1-2. Kort voor tijd viel de beslissing en een zure, onnodige nederlaag was een feit. Aanstaande zaterdag speelt Ter Leede thuis tegen Foreholte D1, aftrap is om 08.30uur.

Ter Leede D2 verloor de seizoen ouverture in de 2e klasse met 2-4 tegen de E-top van Alphense Boys (D4). In een leuke, ook spannende wedstrijd trok de D2 jammer genoeg aan het kortste tijd. De vuurdoop zit erop, tijd om snel te gaan wennen aan het hogere niveau. Om te beginnen aanstaande zaterdag, dan speelt Ter Leede D2 uit bij Bsc D1, aftrap is om 08.30uur.