Jeugdselectiepraat: Ter Leede A1 overklast Katwijk A1 en is er bijna…..

Afgelopen zaterdag speelde A1 tegen de mannen van Katwijk A1.Een wedstrijd die opnieuw gewonnen moest worden dus werden de zaken vooraf doorgenomen hoe wij dit gingen doen. Scherpte was het sleutelwoord en dit was niet tegen dovemansoren gezegd. Na een weifelend begin was Ter Leede halverwege  de 1e helft helemaal los!!
Een heuse voetbalshow werd opgevoerd en na een 4-0 ruststand liep A1 uit naar een 10-0 overwinning!!!En dat terwijl Katwijk echt wel een behoorlijk ploegie heeft,die probeerde te blijven voetballen en dus een positieve spelopvatting hadden.
Na afloop kwam het nieuws dat Fc Lisse verloren had dus dat betekent dat er zaterdag geschiedenis geschreven kan worden!!!

Het kampioenschap in de hoofdklasse kan bij een gelijkspel uit tegen VVSB worden behaald en voor het eerst in de historie van Ter Leede kan divisievoetbal gehaald worden!!
STEUN ALLEN ONZE MANNEN VAN TER LEEDE A1 AANSTAANDE ZATERDAG IN DE (KAMPIOENS)UITWEDSTRIJD TEGEN VVSB A1!
AANVANG 14.30 UUR!

Ter Leede A2 revancheerde zich tegen CVV de Zwervers A1 door deze tegenstander thuis met 5-0 te verslaan.
Aanstaande zaterdag is Ter Leede A2 vrij van programma.

Ter Leede B1 verloor met 1-0 uit bij Katwijk B1. Kansen om te scoren kreeg Ter Leede B1 genoeg, echter lukte het niet om de kansen tot doelpunten te promoveren…
Zaterdag speelt Ter Leede B1 om 14.30 uur thuis tegen LYRA B1

De wedstrijd van Ter Leede B2 uit bij FC Rijnvogels werd uitgesteld.
Aanstaande zaterdag neemt Ter Leede B2 het op ons eigen sportpark om 12.15 uur op tegen GOL Sport B1.

Ter Leede C1 ontving kampioenskandidaat Meerburg C1. Al om 08.30 uur werd er afgetrapt op ons eigen hoofdveld. Meerburg kwam na 10 minuten op voorsprong en dat bleek ook het enige gevaarlijke wapenfeit van de Meerburgers de 1e helft. Ondanks dat ze veel aan de bal waren en graag de lange bal achter de verdediging van Ter Leede wilde neerleggen, kwam het buiten het doelpunt niet tot mogelijkheden. Kon Ter Leede iets terug doen? Die ene mogelijkheid die je dan als team tegen een sterke organisatie als Meerburg krijgt, belandde helaas in het zijnet. De 2e helft een wat brutaler Ter Leede en vlak na rust een mooie aanval niet promoveerde tot doelpunt. Aan de andere kant raakte Meerburg de paal en de lat om de score verder uit te breiden. Een slotoffensief door met een extra aanvaller te gaan spelen, leverde Ter Leede helaas ook niets op en daarmee blijft Meerburg (terecht) bovenin meestrijden om het kampioenschap en zal Ter Leede er de komende weken alles aan moeten doen om weg te komen uit de degradatiezone.
Aanstaande zaterdag gaat Ter Leede C1 op bezoek bij een concurrent die ook graag onderin weg zou willen komen, Graaf Willem II VAC C1. Aftrap in Wassenaar is om 12.30 uur.

Ter Leede C2 mocht het opnemen tegen Rijnsburgse Boys C2. Waar Ter Leede C2 de eerste helft het initiatief en voorsprong nam, wist het deze voorsprong niet verder uit te breiden ondanks dat er mogelijkheden voor waren. De 2e helft geeft Ter Leede C2 het initiatief uit handen, vergeet te blijven voetballen en keert met een 1-3 nederlaag teleurgesteld de kleedkamer in. De gezichten van de spelers en begeleiders gaf precies aan wat er mis was….
Komende zaterdag gaat Ter Leede C2 op bezoek bij FC Lisse C4. Aftrap is om 11.30 uur

Ter Leede D1 verloor met 5-2 van Foreholte D1. In een zeer matige wedstrijd moest keepster Daimy na acht minuten het veld verlaten met een vervelende hoofdblessure. Hierdoor moest middenvelder Nino op doel staan, wat hij overigens prima deed. Helaas wisten we na de achtste minuut dat de wedstrijd een totaal andere wending zou gaan krijgen. Zonde dat precies in zo’n wedstrijd de keepster snel uitvalt. Foreholte profiteerde goed en won natuurlijk verdiend de wedstrijd. A.s. zaterdag speelt de D1 thuis tegen Graaf Willem D1, aftrap is om 08.30uur.

Ter Leede D2 won met 0-1 bij SJZ D1. Zes minuten voor tijd scoorde de D2 de enige goal van de wedstrijd in een wedstrijd waarin Ter Leede niet eens veel kansen gecreëerd heeft. Dit noemt men een luizige overwinning, maar die zijn wel de lekkerste. Enorm knap trouwens wat de D2 aan het doen is met elkaar in de 2e klasse, een riante vierde positie is nu hen deel. A.s. zaterdag speelt de D2 thuis tegen ROAC D1, aftrap is om 08.30uur.