Jeugdselectiepraat: Ter Leede A1 zet zegereeks voort!

Afgelopen zaterdag (12 maart) stond voor Ter Leede A1 de pittige klus tegen vv Noordwijk op het progamma,waar we uit tegen  gelijkgespeeld hadden.Maar liefst 7 blessuregevallen aan onze kant waarvan er 3 gewoon in de basis stonden,tegen een ploeg waarvan we wisten dat ze veelal de lange bal naar hun fysiek en voetballend sterke spits spelen dus was het zaak om deze uit te schakelen dmv ook een fysiek sterke man erop te zetten.Dit lukte met Bram perfect en de angel was eruit gehaald.Na een snelle 1-0 kwam Noordwijk via een pingel nog wel op gelijke hoogte maar liepen we voor rust uit naar een 3-1 voorsprong.Ook de 2e helft was van onze kant prima en de wedstrijd werdt verdiend met 5-1 gewonnen.
Zaterdag wacht de sterke tegenstander Foreholte uit in Voorhout en moeten we proberen de punten mee te nemen naar Sassem..

Ter Leede A2 speelde afgelopen zaterdag niet. Aanstaande zaterdag speelt Ter Leede A2 om 16.00 uur uit tegen cvv de Zwervers.

Ter Leede B1 won afgelopen zaterdag met 3-2 van Concordia B1
Aanstaande zaterdag gaat Ter Leede B1 op bezoek bij Oliveo B1. Aftrap is om 13.00 uur

De wedstrijd van Ter Leede B2 tegen GOL Sport B1 werd uitgesteld ivm te weinig beschikbare spelers aan onze kant.
Fijn dat er ook tegenstanders zijn wel willen meewerken aan dit soort verzoeken!
Zaterdag 19 maart komt Rijnvogels B2 op bezoek.

Waar Ter Leede C1 vorige week juichend het veld verliet door in de blessuretijd de winnende treffer te scoren, incasseerde het afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Blauw Zwart C1 zelf in de blessuretijd de gelijkmaker. Een hele zure treffer omdat Ter Leede C1 gewoon voetballend beter was als de tegenstander en in de 2e helft meer dan verdiend op zeer fraaie wijze op 0-1 kwam. Diep in blessuretijd een rake struikelpartij aan Blauw Zwart zijde, leverde een vrije trap op waarop door de RoodGelen niet goed werd verdedigd en dus de zure 1-1 opleverde. De teleurstelling (terecht) droop er vanaf.
Komende zaterdag komt Katwijk C1 op bezoek, aftrap is om 10.45 uur.

Ter Leede C2 speelde een prima 1e helft tegen FC Lisse C4. Nam een 1-0 voorsprong en wist deze weer niet uit te bouwen. Na rust vergeet Ter Leede C2 door te gaan waar ze de eerste helft gebleven waren, Lisse neemt het initiatief over en scoort 2 maal en neemt de 3 punten hierdoor mee naar Lisse.
Zaterdag speelt Ter Leede C2 om 13.00 uur uit tegen Rijnsburgse Boys C2.

Ter Leede D1 won afgetekend met 4-1 van Forum Sport D1. Na 19 minuten stond er al een 4-0 stand op het scorebord en de wedstrijd was toen gespeeld. Net als de vorige week legde de D1 de basis in het beginfase. Er zaten weer pareltjes van doelpunten tussen en door dit resultaat is Ter Leede naar de 4e (!) plek gestegen op de ranglijst in de hoofdklasse. Een uitermate knappe prestatie. Aanstaande zaterdag speelt de D1 uit bij Rkdeo D1, aftrap is om 10.00uur.

Ter Leede D2 speelde met 1-1 gelijk bijn Roac D1. Dit puntje hadden er drie moeten zijn. De D2 had er absoluut recht op met goed spel en veel kansen. Helaas moest men na afloop genoegen nemen met een puntendeling. De D2 heeft zicht op de 4e plek in de 2e klasse en verliest momenteel amper een wedstrijd op dit goede niveau, ook dit is knap te noemen. Aanstaande zaterdag speelt de D2 thuis tegen SJZ D1, aftrap is om 08.30uur.