Jeugdselectiepraat: Ter Leede B2 zet zegereeks voort!

Ter Leede A1 was afgelopen zaterdag (23 januari) nog vrij van competitieprogramma en oefende midweeks al tegen ARC A1, uitkomende in de 3e divisie. Ter Leede A1 hield knap de stand op 2-2
Aanstaande zaterdag oefent Ter Leede A1 thuis tegen SJC A1, aftrap is om 12.30 uur

Ter Leede A2 won de competitiewedstrijd uit bij DSO A3 met 3-5. Door deze overwinning en nog een aantal inhaalwedstrijden in het vooruitzicht, kan Ter Leede A2 zich weer in de top van de 2e klasse gaan mengen.
Aanstaande zaterdag reist Ter Leede A2 opnieuw af richting Zoetermeer, waar nu DWO A1 de tegenstander is. Aftrap is om 12.45 uur

Ter Leede B1 oefende afgelopen zaterdag tegen Voorschoten ’97 B1. Na een goede 1e helft en een 2-1 voorsprong, vergat het de 2e helft door te gaan met het voetbalspelletje, ging mee in het fysieke spel van Voorschoten, waardoor de “irritatie” de 2e helft toe nam. Voorschoten scoorde de 2-2 en daar bleef het bij.
Aanstaande zaterdag speelt Ter Leede B1 om 14.30 uur een oefenwedstrijd thuis tegen Quick B1.

Afgelopen zaterdag nam Ter Leede B2 het op tegen Rijnsb. Boys B3 dat het vooral van fysieke kracht en inzet moet hebben en niet zozeer van voetballende kwaliteiten. We speelden op gewoon gras.  Onze mannen trokken zich er niets van aan en ondanks het shirt wist Joël met een afgemeten poeier de lange hoek te vinden en stond het al in de 3e minuut 0 – 1. Bas was een ware plaag voor zijn tegenstander, die zag en hoorde hem niet eens voorbij gaan en uit een prachtige dieptepass van Zakaria, maakte Bas de 0 – 2. Zakaria kreeg er zin in en maakte een geweldige panna, die bijna een doodschop opleverde. Niels nam een geweldige vrije trap, die volgens onze fans via onderkant lat achter de lijn belandde, maar we speelden uit hé, dus niet gezien door de arbiter. Die zag wel meer niet zodat o.a. Lucas een flikflak met dubbele schroef nodig had om een van de vele vliegende tackles te overleven. Het hielp ook niet dat we vlak na rust een open kans niet benutten en dit ook niet deden in de 60e minuut, waardoor RBB hoop bleef houden, totdat Joël met een afgemeten pass de altijd diepgaande Roy bereikte, die keurig door de benen van de keeper afrondde en we met 0 – 3 naar huis konden. Dat alleen Bas de komende weken met wat schade rondloopt mag een wonder heten na deze spijkerharde wedstrijd. Komende zaterdag speelt Ter Leede B2 uit bij Foreholte B4, aftrap is om 15.15 uur.

De oefenwedstrijd van Ter Leede C1 tegen Rijnsburgse Boys C1 werd helaas afgelast. Maar in een soccersquashclinic bij SquashHillegom, had Ter Leede C1 een prima alternatief programma. Techniek, inzicht, mentaliteit, snelheid, alles werd aangesproken bij dit fantastische spel.
Aanstaande zaterdag oefent Ter Leede C1 thuis tegen Haaglandia C2, aftrap is om 13.00 uur.

Ter Leede C2 kon de snelle 1-0 voorsprong tegen ASC C2 niet uitbreiden. Mogelijkheden daartoe werden niet benut om vervolgens de wedstrijd geheel uit handen te geven en met een 1-4 nederlaag van het veld af te stappen.
Aanstaande zaterdag speelt Ter Leede C2 thuis tegen DoCoS C2. Aftrap is om 11.00 uur.

Ter Leede D1 verloor de oefenwedstrijd met 1-3 van Alphense Boys D2 en dat was een terechte nederlaag. De D1 speelde nog wel een aardige eerste helft (1-1), maar de tweede helft was er weinig structuur zichtbaar en wandelde de tegenstander eenvoudig uit naar een 1-3 eindstand. Doordat dit een duel betrof in de landelijke bekercompetitie speelt de D1 a.s. zaterdag de return in Alphen, aftrap is om 11.15uur.

Ter Leede D2 speelde met 2-2 gelijk tegen Woubrugge D1, de nummer drie op de ranglijst. Een uitslag waar men na afloop niet tevreden mee was. Namelijk, het was voetballend beter, het creëerde meer kansen en er werden twee doelpunten afgekeurd. De strijdlust bleef en dat is knap. A.s. zaterdag speelt de D2 wederom thuis, nu tegen de nummer twee Bsc D1, aftrap is om 08.30uur