Jeugdselectiepraat: Veel winstpartijen en een mooi kampioenschap!

Over de kampioenswedstrijd van Ter Leede A1 afgelopen zaterdag (9 april) is inmiddels al zoveel geschreven.
Gefeliciteerd met deze uitstekende en unieke prestatie!
Nu ook de resterende 3 wedstrijden laten zien waarom jullie de terechte kampioen zijn geworden in de hoofdklasse en wellicht nog een mooi doel om als team te kijken hoe dicht jullie in de buurt van de 100 doelpunten kunnen komen?
Aanstaande zaterdag speelt Ter Leede A1 thuis tegen Rijnsburgse Boys A1, aftrap is om 12.30 uur.

Ter Leede A2 was vrij. Aanstaande zaterdag trapt Ter Leede A2 om 15.00 uur af in Bergambacht tegen de plaatselijke A1

Ter Leede B1 won thuis met 3-1 van LYRA B1. Soms hoeven overwinningen niet mooi te zijn, de 3 punten na afloop zijn dan extra lekker om bij te mogen schrijven!
Komende zaterdag speelt Ter Leede B1 om 12.30 uur uit bij GDA B1.

Afgelopen zaterdag trad de B2 aan tegen Golsport B1. Gelukkig kon Niels weer van de partij zijn en ook Tessa was weer op de been. Precies 11 spelers, maar gelukkig wilde Thijs Schepers wel bij ons bijspringen. De B2 begon goed, positiespel was goed en eigenlijk waren we vanaf begin gevaarlijk. LarsS na pass van Roy net naast, en schot van Joel trof ook nog geen doel. In de 15e minuut was daar ineens Bas, die werd nog getackeld, maar LarsS pakte over en zette goed door en de 1 – 0 was een feit. Golsport schakelde om naar 4-4-2 en in de 25e minuut wisten zij de 1 – 1 aan te tekenen, ondanks 2 heldhaftige ingrepen van Tessa. Ook in de 40e minuut moest Tessa ingrijpen en kon zij een achterstand voorkomen. De wedstrijd was gekanteld en in de rust afgesproken hoe wij de zaken weer naar onze hand moesten zetten. Dat lukte ook wel, ondanks dat Golsport wel meer op onze helft speelde, maar onze verdediging is goed en geeft nooit veel weg. In de 55e minuut vonden Joel en Roy elkaar en kon de keeper eerst nog redden op het schot van Joel, Roy liep keurig de 2 -1 binnen. Thijs verdiende daarna eigenlijk nog een strafschop, want een 4x zo zware keeper ging gewoon op zijn been liggen, Sjoerd schoot na potje hordelopen net over en ook daarna verdienden we nog een 100% penalty, maar onze scheids was een andere mening toegedaan. De gasten bleven erin geloven en gingen er vol enthousiasme voor, soms net iets over de grens, maar dat maakte niets meer uit en de B2 haalde keurig ook deze pot binnen. Komende week kan er weer echt gevoetbald worden onder leiding van Bou uit tegen Lisse.

Ter Leede C1 speelde een zogenaamde 6-punten wedstrijd uit tegen Graaf Willem II VAC C1. Het verschil op de ranglijst was maar 1 puntje in het voordeel van Ter Leede C1. Opdracht was winnen om een klein beetje afstand te nemen van de onderste plekken in competitie. En winnen dat deed Ter Leede C1. Overtuigend met een klinkende 0-4 overwinning werden de punten meegenomen naar Sassenheim. Een Ter Leede C1 dat speelde als team vanuit een plan en een taak, klasse mannen en vrouwen!
Aanstaande zaterdag komt RCL C1 op bezoek, aftrap is om 08.30 uur.

Ter Leede C2 keerde afgelopen zaterdag met een 2-1 nederlaag terug uit Lisse. Weer net niet…
Aanstaande zaterdag ontvangt Ter Leede C2 de C4 van Foreholte, aftrap is om 08.45 uur

Ter Leede D1 won knap met 3-2 van Graaf Willem D1. Na een 2-0 ruststand met goed voetbal, kwam GW terug tot 2-2. Twee minuten voor tijd was het een geniaal snel genomen vrije trap die middels een één-twee werd afgerond. De D1 moest het met elf spelers doen, gelukkig is er niemand geblesseerd geraakt. De vierde plek is nog altijd is onze handen en met nog drie wedstrijden te gaan is dat onze doelstelling! Aanstaande zaterdag speelt de D1 uit bij Katwijk D1, aftrap is om 10.45uur.

Ter Leede D2 won wederom, ditmaal met 2-1 van Roac D1. Ook dit is weer een knappe overwinning, de wedstrijd werd gespeeld op gras. Ook de D2 heeft de vierde plek in handen en met eveneens nog drie wedstrijden te gaan maken we ook hier dezelfde doelstelling van: de D2 wil als vierde eindigen in de tweede klasse! Aanstaande zaterdag speelt de D2 uit bij Kickers D1, aftrap is om 10.30uur.