Jeugdsponsor Raca Group: Brandveiligheid, Verlichting & Accu’s

Raca Group is gespecialiseerd in brandveiligheid, verlichting en accu’s. Dit betekent dat de professionele gebruiker bij ons terecht kan voor een uitgebreid assortiment en advies op maat. “Ons doel is om klanten vakkundig te bedienen zodat zij meer tijd hebben om te doen waar zij goed in zijn”, aldus directeur Rogier Everout.

Wat wij doen

Het assortiment brandveiligheid bestaat uit o.a. noodverlichting, EHBO-koffers en pictogrammen. Daarnaast bieden wij noodverlichtingsplannen aan. Rogier: “Omdat elk gebouw uniek is in grootte, indeling en functionaliteit is er altijd sprake van maatwerk. Daarnaast moet de strenge wet- en regelgeving worden nageleefd. Omdat hier veel tijd in gaat zitten, nemen wij dit graag uit handen.

Ook bij het optimaal verlichten van woon- en werkruimtes komt veel expertise kijken. De juiste ledverlichting kan een ruimte sfeervol maken of juist prettig om in te werken. Met alle keuzemogelijkheden is het voor klanten fijn dat onze lichtspecialist meedenkt over functionaliteit, type en kleur van verlichting.

Raca Group is ruim 30 jaar geleden begonnen met leveren van accu’s en batterijen. Naast een uit voorraad leverbaar assortiment ontwikkelen wij accupacks voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan noodverlichting, ondergrondse afvalcontainers en medische apparaten.”

Regionaal betrokken

Wij zijn ontzettend trots dat wij de komende seizoenen als bordsponsor te zien zullen zijn bij Ter Leede. Hiermee willen wij een mooie bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jeugdelftallen. Regionale betrokkenheid is voor ons erg belangrijk en wat is er mooier dan het steunen van deze mooie voetbalclub.

Met sportieve groet,

Rogier Everout (links op de foto).

 

Ondertekening en dank namens het bestuur van Ter Leede, Martin Nuninga (rechts op de foto).