Jeugdvoorzitter Martin Nuninga en penningmeester Wytse Scholten gaan de jeugdcommissie versterken

Na het vertrek tijdens de ALV in december van onze jeugdvoorzitter Michiel Rambat, hebben we binnen de vereniging veel tijd en energie gestoken in het goed invullen van de ontstane vacature in de jeugdcommissie. We zijn nu heel blij dat we Martin Nuninga voor kunnen dragen als interim jeugdvoorzitter. Martin is al begonnen in zijn nieuwe rol en als alles gaat zoals we hopen en verwachten kunnen we hem bij de Algemene Ledenvergadering in mei voordragen als nieuwe jeugdvoorzitter en kan de ALV dit formaliseren. Naast Martin kunnen we ook Wytse Scholten verwelkomen in de jeugdcommissie. Wytse heeft een lang verleden bij de club en is een van de spelers die het hele traject “Van Uk tot Eerste” heeft doorlopen. Wytse neemt de rol van penningmeester jeugdcommissie over van Rob Nelemans. We zijn ervan overtuigd dat we met Martin en Wytse weer een goede en sterke jeugdcommissie hebben. Wel zoeken we naast hen nog iemand om, vooral samen met Martin, in gedeelde verantwoordelijkheid, de rol van jeugdvoorzitter goed in te vullen.

Zowel Martin als Wytse stellen zich hieronder graag aan u voor.

Martin Nuninga


Ik zal me even voorstellen….
mijn naam is Martin Nuninga. Sinds 15 jaar woonachtig in Sassenheim. Ik ben geboren in Groningen en opgegroeid in Hillegom.  Vanaf de jeugd bij V.V. Hillegom en later tot en met een vriendenteam bij F.C. Lisse gespeeld.  Vanaf het moment dat mijn jongste zoon Job bij Jaap Schaap ging voetballen kom ik bij Ter Leede.  Inmiddels lopen er 2 voetballers rond op de Roodemolen;(Nout in de J-08 en Job (J-011).  Voor de jongste help ik met de training op de maandagavond en begeleid met een andere ouder het team.   Inmiddels aardig bekend met de jeugd, en hierdoor heb ik veel zin om een verder steentje bij te dragen als (interim) jeugdvoorzitter.  Een keer in de 2 weken probeer ik zelf ook nog wat te voetballen bij 7×7 en daarna gezamenlijk bij het 1e kijken.  Overigens is het 7×7 een aanrader voor iedereen boven de 35 die nog ongedwongen een balletje wil trappen.  Voor nu richt ik mij op de jeugd.

Wytse Scholten

Mijn naam is Wytse Scholten, 42 jaar oud en woonachtig aan de Venusstraat in Sassenheim, samen met mijn partner Els en mijn jongens James (8) en Max (6). Ik voetbal al vele jaren met veel plezier bij de club, van de jeugd naar de selectie en van daaruit naar de lagere senioren en nu aanbeland bij het 7-tegen-7 voetbal. Mijn beide zonen voetballen ook bij Terleede, James in de JO9-1 en Max in de JO84. Van dat laatste team ben ik sinds kort ook begeleider, dus al met al breng ik vele uurtjes door langs, en soms nog tussen de lijnen, op zaterdag. Mijn broers en vader hebben ook jarenlang bij Terleede gevoetbald, een echte rood-gele familie wat dat betreft dus!

Doordeweeks ben ik werkzaam voor de firma Bakker in Lisse, waar ik Financial Controller ben. Deze functie sluit dus goed aan op mijn nieuwe rol van penningmeester in de jeugdcommissie. Ik heb heel veel zin om mijn steentje bij te dragen en zo op mijn manier iets terug te doen voor de club waar ik al mijn hele leven met heel veel plezier kom.

Namens het gehele bestuur wenst voorzitter Kees de Lange beide heren veel succes.