Jo11-1 en Jo11-2 trainen door na interne Voetbal League

Nu de interne Voetbal League is afgelopen zitten de meeste jeugdteams in een ‘tussenfase’ tussen de reguliere voetbalseizoenen door. In afwachting of we kunnen starten met de regiocup, zijn de teams aangewezen om zelf iets te bedenken voor de zaterdagen. Het kan dan soms best lastig zijn om aan de voetbalzaterdagen invulling te geven.

De Jo11-1 en Jo11-2 hadden hier afgelopen zaterdag geen last van. Op initiatief van een ouder uit de Jo11-2 hebben zij een trainer van play tot improve ingehuurd om weer op een andere manier training te krijgen. De ouders waren allemaal bereid een kleine bijdrage te leveren om zo hun kinderen een training van anderhalf uur aan te te bieden. Onder leiding van Steven Hartevelt (Play2Improve en Ter Leede Jo19-1) hebben zij een erg leuke training afgewerkt. Ondanks de harde windstoten over het sportpark, werden alle oefeningen goed uitgevoerd. De spelers toonden zich van hun beste kant en hebben middels de uitdagende training aan hun technische vaardigheden kunnen werken. De kinderen hadden het zo naar hun zin dat ze een training als deze in de toekomst nog een keer willen doen. Dat wordt hun ouders lief aankijken.

We zijn benieuwd welke initiatieven nemen jullie met je team? Wellicht inspireren jullie ons om dit een volgende keer ook te doen.

Nick en Brain

(foto: archief TL)