Jo13-6 – vvsb

Verslag JO 13 -6 Trots op onze voetballers

Vandaag is het zaterdag 2 september en T.L D6 speelt thuis tegen VVSB. Dit is de tweede bekerwedstrijd en de jongens en meisjes hebben er zin in. Daaf bereidt de voetballers voor op de wedstrijd in de kleedkamer. Om precies 8.30 gaat de wedstrijd van start Daaf en Jan langs de lijn om de jongens nog meer spel inzicht te laten krijgen en ze positief aan te moedigen.
De wedstrijd ligt volledig in handen van onze jongens en meisjes/D6. De eerste poging op het doel komt al binnen 1 minuut door Ryan en dit maakt het spannend. Ter Leede heeft bal bezit en speelt voortdurend op de helft van VVSB. Ja hoor na 10 min wordt het harde werken toch beloond, Max maakt het eerste doelpunt. Het nat van de ochtend dauw trekt op in de voetbalschoenen, maar dat deert de ze niet al gauw is het 2-0 voor Ter Leede.
Onze keeper Max moet ook aan de slag, want VVSB geeft het nog niet op, maar Max is in vorm en houdt de bal. De wedstrijd gaat door en VVSB scoort 1 punt en al gauw daarna scoort Ter Leede weer. Wat spelen onze jongens/meisjes netjes over, maar blijf ook praten met elkaar. Ter Leede blijft scoren, de razende reporter kan het bijna niet meer bij houden, 3-1,4-1,5-1. Alle trouwe supporters staan weer langs de lijn en juichen enthousiast mee met name alle opa’s en oma’s. Onze jongens en meisjes staan te stralen op het veld en zo wordt het ook 8-1,9-1, 12-1…..
Kleine tip voor de voetballers om nooit meer te vergeten: als je de bal uitgooit, gooi vanuit je nek met twee voeten aan de grond, dus mannen/ladies geen ballet meer ;)).
De uiteindelijke stand is geworden 14-1, Michel bedankt voor het vlaggen. Mijn laatste tip voor aankomende wedstrijd is hou het breed!