Joey van den Berg is en blijft Ter Leede!

Joey van den Berg is en blijft Ter Leede:

Joey heeft zich de laatste jaren waargemaakt als exponent van de eigen opleiding. Naast een uitstapje naar de jeugd van Feijenoord, wie zou dat niet proberen, is hij Ter Leede altijd trouw gebleven. Naast lid van de selectie, ontpopt Joey zich in deze periode als intermediair voor de jeugd van O19 die de overgang gaan maken naar het senioren voetbal. Want theorieën kun je verzinnen maar de praktijk moet je begeleiden. Iets wat wij als vereniging zeer waarderen.

Wij wensen Joey succes met zijn revalidatie en hopen hem snel weer op het veld te mogen aanschouwen want op deze leeftijd is dat de plek waar we hem het liefst zien.

 

 


Blijven:

Steef Roodakkers (trainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Ger Oudshoorn (hersteltrainer/verzorger), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi, Mike van den Steenhoven, Noah Marti, Gijs Beekwilder en Joey van den Berg.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk).

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam), Sohaib Echahbouni en Clé Vos de Mooij.