Joyce de Reus versterkt het middenveld Vrouwenselectie

Vanuit de technische commissie van de Vrouwenselectie van Ter Leede kunnen wij jullie melden dat Joyce de Reus het middenveld van de Vrouwenselectie komt versterken. Joyce brengt de nodige ervaring met zich mee en wij hebben Joyce leren kennen als een dynamische middenveldster, Joyce is bovendien iemand die voorop gaat in de strijd!

Van harte welkom in het Rood-Geel Joyce. Wij wensen je heel veel plezier, succes en ontwikkeling toe het komende seizoen!

Uiteraard stelt ook Joyce zich even aan iedereen voor!

Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?
Ik ben Joyce de Reus (27 jaar). Ik werk bij een IT-bedrijf in Leidschendam in de marketing en woon in Den Haag. Op dit moment ben ik ook mijn Premaster Communicatiewetenschappen aan het afronden.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
Ik ben begonnen met voetballen in Spijkenisse, waar ik ook vandaan kom. Door mijn studie Sportmanagement op de Haagse Hogeschool ben ik 6 jaar geleden naar Den Haag verhuisd en heb ik bij Lyra en Monster gevoetbald. Hier heb ik vaak op het middenveld gespeeld wat ik ook het leukst vind.

Hoe ben je bij Ter Leede terecht gekomen?
Via mijn oude trainer ben ik in contact gekomen met Ter Leede. En via mijn huidige teamgenoten Kristel en Mirthe, zij hebben al eerder voor Ter Leede gespeeld en zullen aankomend seizoen ook weer bij Ter Leede voetballen!

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen en om in het rood geel te spelen en verwacht een fanatieke groep!