Julian Autar komt over van Quick Boys!

Met veel plezier stellen wij aan u voor Julian Autar, een 21 jarige middenvelder, wonende in Voorhout! Hij komt onze O23 versterken en wij verwachten dat Julian op termijn kan doorgroeien naar ons eerste elftal. Aan zijn enthousiasme en motivatie zal het in elk geval niet liggen.

Zoals bij ons bekend, is hij een box to box middenvelder die ook als controleur zou kunnen spelen. Met andere woorden, hij is een multifunctionele speler waar wij nog lang van hopen te genieten.

Wij wensen Julian enorm veel plezier en succes toe bij Ter Leede en hopen dat hij zich snel thuis zal gaan voelen in de rood gele kleuren.

 

 

 

Blijven:
Steef Roodakkers (hoofdtrainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Ger Oudshoorn (hersteltrainer/verzorger), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi, Mike van den Steenhoven, Noah Marti, Gijs Beekwilder, Joey van den Berg, Luca Schut, Martijn Wooter, Onno Loeliger, Tomas de Louw, Lars Sanberg, Sami Mouchih, Zakaria Zirar, Yassin Kaabouni en Mats Alkemade.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk), Melvin van Stijn (SJC) en Julian Autar (Quick Boys)

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam), Sohaib Echahbouni (n.n.b.) en Clé Vos de Mooij (n.n.b.).