Julie Hendriks keert terug in de vrouwenselectie van Ter Leede

Met enorme blijdschap en trots kunnen wij jullie melden dat Julie Hendriks terugkeert op het oude nest.
Het rood-gele Ter Leede bloed is bij Julie altijd door de aderen blijven stromen en na een uitstapje van 2 seizoenen bij Wartburgia in Amsterdam, zijn wij ontzettend verheugd dat Julie het komende seizoen terugkeert in de Vrouwenselectie van Ter Leede!

Wij presenteren Julie als eerste nieuwe aanwinst van onze Vrouwenselectie, hou de komende dagen de site en social media in de gaten voor nog meer toppers die de vrouwenselectie van Ter Leede komen versterken.

Voor degene die Julie nog niet kennen, ze stelt zich graag nog even voor!

Wij wensen Julie in ieder geval het komende seizoen enorm veel succes en plezier toe.

– Technische commissie Ter Leede Vrouwen –

 


Hi, daar ben ik weer. Terug op het oude nest. Mijn naam is Julie Hendriks, 25 jaar. In het dagelijks leven ben ik Docent LO op het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. Dit ben ik al 4 jaar met heel veel plezier.

Naast mijn werk voetbal ik al sinds dat ik 6 jaar ben. Ik begon bij RCL in Leiderdorp, maar op mijn 12e verhuisde ik naar Sassenheim en kwam ik bij Ter Leede spelen. Na 11 jaar dacht ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en mede omdat ik verhuisde naar Amsterdam ging ik bij Wartburgia spelen. Echter denk ik dat mijn speelwijze beter bij Ter Leede past en daarnaast heb ik ervaren dat ik een teamgevoel als bij Ter Leede nergens anders kan vinden. Vandaar ook na 2 jaar mijn terugkeer bij Ter Leede.

In het veld ben ik explosief en altijd aanvallend ingesteld. Ik ben een echte teamspeler en zal dan ook altijd hard werken om samen met het team het beste resultaat neer te zetten!

Ik kijk erg uit naar komend seizoen. Ik hoop weer een volledig seizoen te kunnen voetballen, hard te trainen en het hoogst haalbare eruit te halen. Ik heb de schaal met Dames 1 al een keer mogen winnen, dus ik hoop dit zeker nog een keer te kunnen doen!

Tot volgend seizoen!

Julie Hendriks

Tags:,