Julie van den Berg maakt overstap naar Ter Leede

Als technische commissie van de Vrouwenselectie van Ter Leede zijn wij enorm blij dat Julie van den Berg de stap van ADO Den Haag naar Ter Leede gaat maken. Julie verkiest sportpark de Roodemolen als volgend station in haar voetbalontwikkeling. De 16-jarige aanvalster hebben wij in korte tijd leren kennen als een heel groot talent die enorm gedreven en leergierig is.

Julie, welkom in het Rood-Geel. Wij wensen je heel veel plezier, succes en ontwikkeling toe het komende seizoen!

Uiteraard stelt Julie zich hieronder aan iedereen voor!

– Technische Commissie Ter Leede Vrouwen –


 

Ik ben Julie van den Berg, ik ben 16 jaar oud. Ik kom uit Den Haag en naast voetbal besteed ik mijn tijd aan school, vrienden en ga ik graag af en toe het water op om te surfen.
Het grootste deel van mijn jeugd heb ik gespeeld bij RKDEO, van mijn 11e to mijn 15e. Hierna ben ik naar Spartaan ‘20 gegaan en heb hier gespeeld voor anderhalf seizoen. Het afgelopen jaar heb ik gevoetbald bij ADO O17 en nu kom ik met heel veel plezier naar Ter Leede toe.

Ik ben een echte teamspeelster, doelgericht en trek graag een sprintje over het veld.

De afgelopen jaren heb ik veel positieve verhalen gehoord over Ter Leede. Nadat mijn eigen coach dit ook aanbeval was ik heel erg benieuwd naar hoe het er hier aantoe ging.
Ik verwacht een heel mooi seizoen met veel groei, door hard te trainen met een hele gezellige groep!

Ik kijk erg naar uit wat het komende seizoen zal brengen en de ontwikkelingen die ik hier zal maken!

Julie van den Berg