Kampioenen training MO 11 – 1

Het kampioenelftal van de  MO11 – 1 heeft afgelopen woensdag een training gekregen van de onlangs gecertificeerde UEFA B  trainer , oftewel Tc2 diploma,  Koen van der Vlugt. Hij werd geflankeerd door twee welbekende toppers uit de JO 15-1. Noa Vonk en kersvers oranje leeuwin onder de 14, Rosa van Gool. Met deze drie toppers werd er een gevarieerd programma afgedraaid. Normaliter krijgen de meiden op woensdag les van Play 2 improve en op maandag van Michael, die in  zijn vrije tijd in weer en wind de meiden elke keer wat bijleert. Vandaag dus de beurt aan Koen en zijn team.

Als trainer van de JO 19 selectie komt hij wekelijks in aanraking met de hoogste jeugdtalenten. En hij kon niet ontkennen dat het niveau van de meiden niet tegenviel. Sterker nog, hij voorziet een mooie toekomst voor de meiden. De oefeningen werden afgewisseld met wat spelelementen. Een mooi voorbeeld was het boter-kaas en eieren en het voetgolf. Ook het serieuze werk werd niet gemeden. Zo moest er met de goede been en het chocolade been worden gekapt en gedraaid. Dan nog even afronden op doel en daarna natuurlijk het afsluitende partijtje. Na een dik uur was het klaar en gingen de meiden en Koen moe maar voldoen op de foto.

Koen, Noa & Rosa ontzettend bedankt. Ik heb begrepen dat het van beide kanten voor herhaling vatbaar is. Die bewaren we voor volgend seizoen.

Voorwaarts Ter Leede!