Kantine in COVID tijd

Voor iedereen die naar Ter Leede komt.

De gemeente Teylingen wordt momenteel hard getroffen door het virus en als dit door afwijkend gedrag door ons allen, ook bij Ter Leede toeslaat, dan zal het sportpark op slot gaan. Uiteindelijk hebben we dan alleen maar verliezers.

En daarom is er de afgelopen maanden door heel veel mensen erg veel tijd besteed om alle voetbal-gerelateerde activiteiten zo soepel mogelijk te laten verlopen. En dat is door Corona een behoorlijke opgave. Dit betekent dat alles anders is dan dat we gewend zijn. Daarom het verzoek aan een ieder: Volg de richtlijnen en protocollen zoals deze worden aangegeven! Discussie hierover is zinloos en verspilde energie. Afwijken hiervan of “doen wat we makkelijker vinden” is absoluut niet de bedoeling.

En dat geldt natuurlijk ook voor het kantinegebeuren, zowel binnen als ook buiten op het terras. En denk daarbij aan alle Ter Leede vrijwilligers, zoals bv stewards en barpersoneel die ook met een veilig gevoel service willen leveren aan alle gasten, want zij kunnen hun werk niet zittend doen op 1,5 meter.

Wat kan beter?

We helpen het barpersoneel enorm als iedereen zijn eigen glaswerk (glazen en flesjes) naar de bar brengt en afval in de containers gooit. Niet alleen als men naar huis gaat, maar ook tussendoor, zodat kantine en terras opgeruimd blijven en er steeds voldoende schone glazen op voorraad staan. Het grote voordeel in Coronatijd  is dat barmedewerkers dan achter de bar kunnen blijven en niet door de zaal hoeven te lopen en ook zij kunnen werken in een veilige 1,5 meter omgeving.

Bedankt alvast voor jullie medewerking.

Barcommissie, mede namens het bestuur