KEEPER // televisie première // 15 juni

KEEPER beleeft zijn televisiepremière op 15 juni om 20.00 op NPO2! PRIME TIME!

Voor deze documentaire “KEEPER” zijn 5 keepers gevolgd om de keeper in het zonnetje te zetten. Onder die keepers waren de jongste keeper van 11 jaar die op Terschelling woont, een keepster die net voor het nationale elftal van Roemenië is gaan spelen, de oudste keeper van 74, Stefan de keeper van het nationaal CP team en de keeper van het voormalig Syrisch nationaal elftal. En de vraag die centraal staat: waarom kiezen hun ervoor helemaal alleen in dat grote doel te staan?

Naast het volgen van deze keepers, hebben zij veel velden bezochten en verschillende wedstrijden vastgelegd. Hier wilden zij Ter Leede en de vrouwen aan toevoegen.

In 2018 zijn hiervoor dan ook opnames gemaakt bij onze buurvereniging RKVV Teylingen (de keeper van het voormalig Syrisch nationaal elftal keepte op dat moment in Teylingen 1) en ook bij Ter Leede bij de vrouwen, de camera is een aantal malen gericht geweest op Vrouwen 1 keepster Wendel van Riemsdijk. Wie weet zien we een glimp van onze topkeepster voorbij komen???

Trailer Keeper (Ter Leede in beeld 1:32) from Halal Docs on Vimeo.

 

(Ter Leede in beeld 0:18)